Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '09

 
Kategori
Futbol
 

Mili futbolcu Çolak'tan, Mezitli İlçe belediyesine Ziyaret...

Mili futbolcu Çolak'tan, Mezitli İlçe belediyesine Ziyaret...
 

Milli Futbolcu Çolak'a Mezitli'de sevgi seli oluştu.


Eski milli futbolcu Tanju ÇOLAK Mersin ziyareti esnasında Mezitli Belediyesi'ne ziyarette bulundu.

ÇOLAK’ın beklenmedik ziyareti Mezitli’de memnuniyetle karşılandı. Bir anda eski futbolcunun hayranları etrafını sararak birlikte fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Milli futbolcu Tanju Çolak “Mezitli’ye ilk kez geldim fazla bir gezme fırsatım olmadı. Fakat gelişmeye çok müsait bir kent görünümünde. Başkanımız Uğur Yıldırımı’ın spora ve sporcuya çok değer verdiğini duyunca ziyareti bir borç bilerek yanına geldim. Başkanımla bire bir yaptığımız sohbet sırasında, benim ziyaretimden az önce Türkiye okçuluk federasyonunun düzenlediği minikler yarışmasında 3. olarak bronz madalya alan sporcumuza teşvik olarak bir yay armağan ettiğini öğrendim. Bu başarılı sporcumuzu bende tebrik ediyor sayın başkanımıza spor adına yaptığı ve yapacağı tüm yatırımlar adına şimdiden teşekkür ediyorum. Spor adına yapılan her yatırımı memleketimizin geleceğine yapılmış önemli bir yapı taşı olarak görüyoruz. Gençlerimizi kahve köşelerimizde kafelerde değil spor tesislerinde görmek istiyoruz. Bunun yolu da yeterli altyapı ve tesis oluşturmaktan geçer. Başkanıma söz olacağım”.diyen Çolak “siz bir futbol sahası yaptırın, biz Rıdvan, Gökhan’ın olduğu birtakımımız var, sahanın açılışını birlikte yapacağız” dedi.

Daha sonra Mezitli Belediye Başkanı Uğur YILDIRIM ESKİ MİLLİ FUTBOLCU Tanju ÇOLAK’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine şöyle devam etti “

“Tanju Çolak hepinizin bildiği gibi Türkiye’de uzun yıllar gol krallığını kimseye kaptırmayıp , Avrupa gol krallığı ve altın ayakkabı sahibi olan başarılı bir futbolcumuzdur. Spor, dostluk, kardeşlik ve insanların birbirleriyle kaynaşmasını sağlayan önemli unsurların başında yer alır. Özellikle futbol ülkemizde her insanın yakından ilgilendiği bir spor dalıdır. Tanju Bey’e belediyemizi ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum, bizleri son derece mutlu etti. Gençliğin ve sporun önemine değinen YILDIRIM , sağlıklı bir nesil için spora gereken ilgiyi göstermeliyiz. Bizim sporla ilgilenecek genç bir nüfusumuz var. Bunlardan yararlanmalıyız. Basketbol, voleybol, yüzme , tenis, futbol kısacası her branştaki spora gençlerimizi adapte etmeliyiz. Dilerim ki , önümüzdeki süreç bizlere, gençlerimize bu altyapıyı sunma imkanını sağlar. Biz spor açısından güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz” diyerek sözlerini bitiren Başkan Yıldırım; ziyaretin ardından hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..