Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '08

 
Kategori
Güncel
 

Millî İrâde, halk ve Sn.İlker Başbuğ

Millî İrâde, halk ve Sn.İlker Başbuğ
 

İnşaAllah Halkın iradesine de bu kadar yakın olur...


Yeni Genelkurmay Başkanı sayın İlker Başbuğ, Çıktığı Yurt gezisinde, ilklere imza atmaya devam ediyor. Yanında kuvvet komutanlarını da götüren Başbuğ, geniş güvenlik önlemleri içerisinde, Van Valiliğini ziyârete giderken, âniden konvoy'u durdurup, vatandaşlarla sohbet etmiş.

Bu çok güzel bir hareket, şimdiye kadar genelde, Genelkurmay Başkanlarının halktan uzak tutumları göz önüne alındığında, bu sempatik yaklaşımı halkımızın çok takdir edeceğinden hiç şüphem yok. Dilerim bu sıcak yaklaşım; yine O halkın yarısının oyları ile seçilmiş olan ve kurum olarak Genelkurmay Başkanlığı'nın da sorumlu olduğu, T.C.Hükümeti'ne karşı da sürer. Böyle bir birlik ve barâberliğe Memleketimizin cidden çok ihtiyacı var. Her kurum'un ayrı telden çaldığı bir Devlet'in, içte ve dışta, etkinliğinden söz etmek hayli güç biliyorsunuz.

Milletin seçtikleri ve milletin diğer bütün katmanları ile aynı sıcak yaklaşım içerisinde olacak bir TSK, yine bu milletin bütün katmanlarının takdîrini kazanacaktır. Kafasının içinden darbe düşüncelerini atmış, Milletin seçtikleri ile uyum içerisinde çalışan bir TSK 'i her zaman başımızın tâcıdır. Öküz altında buzağı aramak değil niyetim ama Sayın Başbuğ'n bu yeni açılımları, İnşaAllah, yeni yeni ''Demokrasi İnkıtaa'larına dönüşecek bir hareket hâlini almaz... Sağlık ve Muhabbetle...

Bektaş Azizoğlu06.09.2008, cumartesi Üsküdar-İSTANBUL

 
Toplam blog
: 344
: 580
Kayıt tarihi
: 24.11.07
 
 

İlkokul'u Düzce'nin Gölyaka İlçesi, Açmaköy'ünde bitirdikten sonra, Ortaokul'u Gölyaka'da okuyup,..