Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '21

 
Kategori
Futurizm
 

MİLLİYET YETMİŞBİR YAŞINDA

KUTLARIM

Milliyet 71 yaşına girdiği 03 Mayıs 2021 gününde; "Bilimin ışığında bir kaynak" ve "Gençliğin elinde bir Rehber"  olarak nereden nereye geldiğinin ve nereye gideceğinin hesabını veriyor.

"Basında güven pusulası"ndan şaşmayan,  dergi-gazete içeriğindeki kupürleri okurlarca arşivlenen, amiral gemisi ana gazetesine ek olarak, okurlarına filika dergiler armağan eden, tefrika roman nostaljisini dirilten; 1. doğum gününde 17, şimdilerde 88 yaşında bir okuru ve blog.milliyet.com.tr yazarı olarak Milliyeti sevinçle kutlarım.

GÜNLÜK GAZETE ANLIK GAZETE

İnsanoğlu haber -bilgi- ve yorum ihtiyacını sellüloz ortamda; kitap, dergi, günlük gazete ile karşıladı. Giderek haber ve yorum ihtiyacı çoğalarak hızlandı ve sellüloz gazeteler; basılmaya başlandıkları anda kağıda geçirilen harf ve resim fotoğrafına dönüştüler. Günlük sellüloz gazeteler, günlük tutanaklar olarak yaşamlarını sürdürmeye başladılar.

Teknoloji bununla da yetinmedi; cep telefonuyla  anlık Radyoyu Televizyonu, interneti; dinleyicinin, izleyicinin, okurun cebine soktu ve onun video çekimi yaparak bireysel haberci olabilmesini sağladı.

 

 
Toplam blog
: 121
: 31
Kayıt tarihi
: 26.10.20
 
 

01 Şubat 1933 Tirebolu -Giresun- doğumluyum. İstanbul Üniversitesinde Halkla İlişkiler dalında li..