Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '16

 
Kategori
Blog
 

Milliyet.com.tr, 2017'ye, yine lider olarak giriyor.

Milliyet.com.tr, 2017'ye, yine lider olarak giriyor.
 

 

Kübalılara göre yeryüzünde en değerli teknoloji nimeti   “Internet” . Artık onlar da kolları sıvadılar. Internete balıklama daldılar. Teknoloji kervanına katıldılar.

Milliyet Internet’in blog hanesi yazarları olarak aldığımız son habere göre, “milliyet .com.tr”  2016 da da da liderliğini korudu ve rakiplerine fark atarak sayfa gösteriminde 458 milyon fark attı.

milliyet.com.tr, Amerika, İngiltere’den sonra Avrupa’nın en çok okunan sitesi olarak yerini koruyor.

Türkiye’deki internetin yıldızı olarak,  milliyet.com.tr’nin içeriğindeki bütün seksiyonların içinde, muhakkak ki,  BLOG kategorisinin  getirdiği puanlar da, bu anılan hesaba dahil oluyor.

Tümenlerce yazarı blog’larda buluşturan Milliyet Blog, 10 yıldır durmadan yeryüzündeki  internet medyasında yerini alırken, işlevini yerine getiriyor. Ve üstelik de bu yıl da  Milliyet.com.tr, statüsünü koruyarak bu yıl da lider olabiliyor.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Bu durumlardan pay çıkararak sevinmemiz, çorbada tuzumuzun olduğunu bilmek, çok güzel bir duygu.

Milliyet.com.tr çalışanlarının resmini koyduk. İçlerinden  hiç birini tanımıyoruz. Bu resme bakanlar, tek tek bu simaların üzerinde duracaklar. İçinden editörlerimizi ve onların liderini arayacaklar. Onları tanımadığımız için, bulamayacağız. Herkes, gönlüne göre bu simalardan birisi veya ikisi önünde durup “ Ahan da benim yazıyı kuşa çeviren bu arkadaştı” veya “  Yazımı yayınlamakta nazlanan şuydu” diyebilecek.

Hele hele kafasında  on yıldır dolaştırdığı tilkilerin kuyruklarını birbirine değdirmeden dolaştıran baş editörü arayacak gözler. Özellikle onu arayacak gözler. Hayatta bulamayacaklar.

Biz basında çalışırken, İstanbul’a, İzmir’i atlayarak film almağa giderdik. Taşra muhabiriydik. Onlar, yazılarımızla haşir neşir oldukları için, bizlerle ilk defa tanışırlardı. Şimdi hangi sıfatla gidip tanışacaksınız ki.

İşte bu uzaktan kumandalı mekanik aletlere döndürülen bizler, bir robot olduk blog’larda. Uçaklardaki pilotların kör uçuşu dedikleri  rotada,  çarpmadan uça uça bu günlere geldik on yıldır. Emekliliğimiz geldi geçiyor, korkumuzdan “gıkımız” çıkmıyor “aman emekli etmesinler” diye.

“2017 yılına büyük hedeflerle girecek olan milliyet.com.tr, yeni yılda kullanıcı deneyiminin ön planda olacağı, dijital medyada büyük ses getirecek projelere imza atarken; basında güvenin simgesi olmaya da devam edecek.” Milliyet com.tr ilgilileri böyle diyor.

Bu yıl bari, Blog idaresi yenilikler yapsın istiyoruz. Bunları hayata geçirsin istiyoruz. Bir iletişim hattı kurularak blogculara “teknik servis” yardımı yapılsın  istiyoruz.

Bu tiraj raporlarından haberimiz yoktu. Ölçümcü Comscore’un raporuna göre milliyet.com.tr . 458 milyon fark atmış. Bu çok büyük bir rakam. Demek oluyor ki, biz  10 yıldır  tirajı yüksek “ hit “ mertebesindeki bir müessesenin  birer parçası imişiz. Nasıl da gururlanmaz insan.

İdarenin de bizlerle gururlanması lazım. Bazı vecibeleri var onları yerine getirmeli. Şimdiye kadar kendilerinden, yıllık izin bile istemedik on yıldır. Kıdem tazminatını da. Asgari ücretimize zam bile istemedik.

Di mi?

Ört ki, ölem !

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve ayakkabılar

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..