Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '07

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Modanın yeni vizyonu:Turquality

Türkiye moda alanında yeniden doğum yapmanın mutlu sancılarını çekiyor. Uzun yıllar tekstil ve moda dünyasında fason üretimiyle dünya markalarına hizmet veren Türk Tekstil Şirketleri ve ülke içinde kalmış olan Türk tasarımcıları için yeni bir vizyon ortaya çıktı.

Turquality projesi kapsamında yapılan çalışmalar sürecinde Marka destek programı ile sağlanan destekler arasında firmaların yurtdışı marka tescil harcamaları, tanıtım, reklam ve pazarlama faaliyetleri, yurtdışı birimlere ilişkin giderleri, yurtdışı reyon harcamaları ve yurtdışı showroom harcamaları yer alıyor.

Türk hazır giyim firmalarının ve moda tasarımcılarının dünya tüketicileriyle buluşmaları ve bu pazarlarda yer bulmaları amacıyla Turquality kapsamında birçok başarılı projeye imza atılmıştır.

Artık salt üretim değil, üretilenlerin bir marka konsepti ile dünya pazarına sunulması sayesinde global ekonomide Türkiye’nin de önemli bir pazar payına sahip olması gerekiyor. O nedenle başta moda ve tekstil sektörü olmak üzere birçok alanda yeni markaları yaratmak için işbirliği yapmalıyız. Tasarımcı ile firma arasında güçlü bir işbirliği; bir marka yaratmanın en temel koşuludur. Uzun soluklu ve inançlı bir birliktelik, dünyada örneklerini gördüğümüz güçlü markalar yaratacaktır. Bu alanda desteği olanları ve bu marka projesi içinde olanları kutlamak ve onları desteklemek, önemli bir vatandaşlık sorumluluğudur.

 
Toplam blog
: 54
: 1526
Kayıt tarihi
: 21.06.07
 
 

23.05.1974 İstanbul doğumluyum. Mediha Yener Moda Okulu'ndan stilistlik ve modelistlik sertifikaları..