Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '09

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Muhammed ,İsa aşkına...

Muhammed ,İsa aşkına...
 

Albrecht Durer Hands (Eller) - Praying Hands (Dua eden eller)


Burnumuzun dibindeler ama göre göremiyoruz. Gazetelerin 3.sayfa haberleri gibiler.Okuyoruz,’vay be’deyip geçiyoruz.Oysa ne kadar çoklar,ne kadar yakınlar bize bilemiyoruz.

Adalet Bakanlığı Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürlüğü’nün geçen yılki verilerine göre 1 yıl içinde 14.337 cinsel suç işlendi.Bu suçun mağdur sayısı 20.282 şeklinde açıklanırken bu rakam her 26 dakikada 1 kişinin cinsel suç mağduru olduğunu ortaya koydu.

Hüseyin Üzmez davası bizi çocuklara cinsel taciz konusuna odaklamışken,bu kez Çorlu’dan,Van’dan tüyler ürperici haberler geldi.

Çorlu’daki olayı biliyorsunuz;6 yaşındaki çocuğu Muhammed’in kaybolması ile ekranlarda boy gösteren annenin,aslında başkaları ile serbestçe(!) cinsel ilişkiye girmesine tanıklık ettiği için dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı.Muhammed’in sürekli aç gezdiğini,komşularından yemek ve harçlık istediği,anne babasının Muhammed’le hiç ilgilenmediğini öğrendik.Muhammed’in annesi ve suç ortakları teker teker ekranlara çıkıp yalan söylerken kılları bile kıpırdamadı.Suçlularla birçok program yapan Müge Anlı aldatıldığını öğrenince fenalık geçirmiş.Reyting uğruna ekranlarda poliscilik öyle kolay olmasa gerek.

Van’ın Özalp ilçesine bağlı bir köyde ise komşusu ve akrabasının 3 yaşındaki Zehra’yı çeyiz sandığına sokarak ölümüne sebep oluyor.Ardından suçunu örtbas etmek için evi yakmak istiyor ama komşuları erken farkederek evin yanmasını engelliyor.Kocasının evde ağır bir koku olduğunu söylemesi üzerine yünleri yıkadığını ve yünlerin koktuğunu söylüyor.Nihayetinde kocası çeyiz sandığının üzerindeki yatak yorgan yığınını yere indirince korkunç olay ortaya çıkıyor.

Ve daha niceleri...

Muhammed’e ve Zehra’ya çok üzüldüm.Üzüntümü kelimelerle ifade edemem...Onlar bu güzel ülkenin açmadan solan binlerce çiçeğinden biri.Yok oldular,hiç oldular,artık olmayacaklar.

İsmini Muhammed koyduğu çocuğuna bakmayan,horlayan,aç bırakan,dayak attrıran,ölümüne sebebiyet veren,herşeyden önce çocuklarının gözünün önünde fuhuş yapan bir anne;herşeye seyirci bir baba....

Aklımı kaçıracağım...

Zehra’yı oyun oynadığı yerden alan ve canlı canlı sandığa kilitleyen,üzerine yorgan döşek atarak aynı odada yatıp kalkan,misafir ağırlayan,yemek pişiren(muhtemelen de sevişen)başka bir anne.Tek fark baba seyirci kalmıyor.

Ülkemizin doğusu,batısı,kuzeyi ve güneyi farketmiyor,deliriyoruz.Mutlaka ama mutlaka bu delirmişliğin,bu kudurmuşluğun,bu gidişin önüne geçmeliyiz.

Muhammed , İsa aşkına...Allah aşkına.

 
Toplam blog
: 242
: 1784
Kayıt tarihi
: 24.06.06
 
 

1970 doğumluyum.Karadenizin bir sahil şehrinden, hayatın güler yüzlü tarafına tutunmak için İstan..