Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '12

 
Kategori
Güncel
 

Mülteci mi toprak sahibi mi?

Mülteci mi toprak sahibi mi?
 

Bugun pkk'nın mecliste ki temsilcileri ''pkk'yı hic bir ordu bitiremez onu tek durduracak kişi apo'dur'' dedi. Ve yine ülkemiz vatan evlatlarını toparağa vermeye devam ediyor. Peki biz ne yapıyoruz?

1- Bir gaziye zorla 400 tl maaş veren hükümet sayısı YÜZBİNLERİ geçen suriyeli mülteciler için 400 milyon TL harcadı. Buna rağmen memnun edemedi olaylar çıktı polisle çatıştı. Peki soruyorum savunanlara bu kadar insanın isyan etmesi sonucunda ne olur bu ülkenin hali?

2- Yayınlandığı gün en çok seyredilen prgoram olan Kurtlar Vadisi dizisinin gündemi suriye oldu. Daha önce Filistin ve Irak olan dizi yine araplardan devam etti. Polat hep buraları kurtardı ama ya kendi askerini kurtarmak için ne yaptı? Filmin birinde de PKK yı bitirsin yada Türkistan'a veya Çeçenistan'a gitse ya? Orda ki hem türk hem müslüman kardeşlerini kurtarsa ya? Sanırım o da hükğmet politikaları ile ilgileniyor. 

3- Cumhuriyet ve Atatürk isimli iki okulun adı değiştirildi ve Tenzile ana yapıldı. Bununla ilgili bir açıklamay gerek kalmış mıdır?

4- Peki ne yaptı benim şerefli şehit cocuğum? Devlete dilekçe yazdı dedi ki ben paramı kazanıyorum bana artık aylık vermeyin, ihtiyaç sahiplerine verin. İşte babasının evladı işte türk çoçuğu. Kimisi 20 yaşındaki oğlunun megatonluk gemilerine gemicik diyip mal taşıttırır kimi de devlet zarar görmesin diye en büyük hakkının verilmemesini ister.

Şimdi iyice oturup düşünün yerel seçimlerde gelirken lütfen sahip olduğunuz tek gücü oy hakkınızı savunun sahip çıkın satmayın!

 
Toplam blog
: 54
: 944
Kayıt tarihi
: 10.02.12
 
 

Artvin- Hopa doğumluyum.elektrik-elektronik mühendisiyim. İşten fırsat buldukça kendimce yazdığım..