Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Temmuz '11

 
Kategori
Haber
 

Mürit delirmesin diye sır odasında seks...

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde ’dergah’ adını verdiği eve gelenlere cennete gideceklerine şahitlik edeceğini vaad ederek cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen evli 2 çocuk babası Uğur K.’nın tutuklandığına dair haberler gazetelerin internet baskısında manşetteydi.

Habere göre ‘dergah’ evinin ‘sır ‘ odasında yaşadıklarından psikolojisi bozulan bazı mağdurlar, sözde tarikat liderinin kendilerini kandırdığını belirterek şikayetçi olurken, bazıları ise "O bize zorla hiçbir şey yapmadı" deniliyor.

Söz konusu haberde, bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, merkez Yıldırım İlçesi’ndeki ’Dergah’ denilen eve baskın düzenliyor. Evde bulunan ve gözaltına alınan bazı kişilerin, kendisini tarikat lideri olarak tanıtan Uğur K. ile cennete girmelerine şahitlik edeceği iddiasıyla oral seks yaptıklarını ve ilişkiye girdiklerini söylemesi şaşkınlık yarattığından söz ediliyor.

Ayrıca evde yapılan aramada, çocuk ve hayvan pornosu CD’leri ele geçiren polis, Uğur K.’yı gözaltına alıyor.

Mürit zikir durumundan dolayı yanmaya başlar. Gücü kalmaz ve delirir

Sanık ifadesinde, ”Kadın erkek hiçbir müridimle zorla cinsel ilişkiye girmedim. Daha önce müridim olan kişiler beni şikayet etmiş olabilir. Zikir esnasında cezbelenen kişi sır odama gelir. Ben hiçbir şey yapmam. Onlar kendileri gelip kucağıma oturur. Benim tarikat lideri olarak sır odasına gelen müridime cinsel ilişkiye giremeyeceğimi söyleme gibi bir lüksüm olamaz. Ben cezbelenen müridimle ilişkiye girmezsem, mürit zikir durumundan dolayı yanmaya başlar. Gücü kalmaz ve delirir. ”diyor.

Sözün bittiği yerdeyiz, insanlar “cennete gideceğim” diye ‘dergâh’ta, ‘Sır Odası’nda her türlü ahlaksızlığı kabulleniyorsa, annesini, nişanlısını din bezirganına sunuyorsa bu ülkede hiçbir şeye şaşırmamak lazım… Cumhuriyet şıhlığı, şeyhliği yıkamadı. Ağalıkta baki kaldı. Eh, cemaat sivil toplum örgütü olunca politikacı vekil olabilmek için hocasının elini öper oldu.

Dinin bu kadar dünya işlerine, çıkara alet edildiğini gören yurdum insanı da cennete gidebilmek için kendini tarikat lideri ilan eden sapıkların kucağına attı.

Bu durum cahillikten öte, hastalıklı, ahlaken çürümüşlüğün göstergesi değil de nedir ki!

 
Toplam blog
: 1114
: 827
Kayıt tarihi
: 28.09.06
 
 

Ankara'da yaşar, dünyalı,aynadaki görüntüsüne muhalif, vicdan hesapları yapmaktan yorgun, yaşanıl..