Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ağustos '14

 
Kategori
Sinema
 

Müzelik kahramanlar bir kez daha döndüler

Müzelik kahramanlar bir kez daha döndüler
 

hepsi bir arada


Oyuncular: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Mel Gibson, Dolph Lundgren, Wesley Snipes.

"Cehennem Melekleri 3" ile geçmişin unutulmaz aksiyon yıldızları bir kez daha geri dönüyor. Bu kez yeni jenerasyon aksiyon yıldızları da ustalarının yanında yer alıyorlar. İki saat boyu dur durak bilmeden sürüyor aksiyon. "Seksenler usulü" aksiyonlarla seyirciye sempatik geliyor.CGI  efektleri ön plana çıkmıyor ; çarpışmalar, yumruk yumruğa dövüşler, kovalamacalar daha sahici geliyor. Stallone, Arnold, Lungren, Snipes gibi aksiyon türünün ustalarına yakınlık da bu sempatiyi arttırıyor. Onların harbi abi duruşları seyircinin alıştığı ve görmekten bıkmadığı bir durum. Hepsi de  "şeytan kulağına kurşun" demir gibi, formlarını kaybetmemişler. Yüzlerdeki değişimler ise o kadar önemli değil.
 
Yıldızların çoğunluğu seksenlerden olunca, hikaye de döneme uygun kaleme alınmış. Zaten senaristlerden birisi de Stallone. Film Doc'un (Wesley Snipe)'ın hapisten kurtarılmasıyla başlıyor. Müthiş bir aksiyon temposunda, Barney Ross ( Stallone) ve Lee Christmas (Statham) liderliğindeki ekip eski elemanlarını yedi yıllık esirlikten kurtarıyor. Buradaki mizahi gönderme Snipes, gerçekten vergi borcundan dolayı 3 yıl hapis yattı. CIA görevlisi Drummer (Harrison Ford) gruba yeni bir görev verir. Silah ticareti yaparak diktatörleri güçlendiren Conrad Stonebanks (Mel Gibson) canlı olarak yakalanacaktır. Ekip lideri Barney gençlerle yeni bir başlangıç yapmak niyetindedir.
 
Filmin ikinci bölümünde eski yeni jenerasyon aksiyon yıldızları bir araya geliyor. Filmin bütünündeki aksiyon iki ayrı filmi dolduracak yoğunlukta. Stallone, Arnold, Statham, Snipe, Lundgren, yanına geveze kahraman Banderas ekleniyor. Yeniler kadrosunda ise Kellan Lutz (Herkül), Ronda Rousey(Hızlı ve Öfkeli 7), Glenn Powell, Victor Ortiz (eski orta sıklet boksör) var. Harrison Ford’un “elektrikli bebek” performansını, Gibson’un abartılı kötü adamını saymazsak her şey yolunda.

İki saat aksiyon ve eğlence garanti.

Stallone sayesinde seksenlerin aksiyon pazarına nur yağdı.

 
Toplam blog
: 223
: 1093
Kayıt tarihi
: 12.01.11
 
 

İzmir’de doğdu. Viyana Tıp fakültesini bitirip doktor ünvanını aldıktan sonra Genel Cerrahi ihtis..