Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ekim '09

 
Kategori
Mizah
 

Naber?

Naber?
 

çizim


*Toplu halde televizyondan maç izlerken hakeme bağıran, küfür eden, "Vur vur vur la vursağaa!" gibi tepkiler veren insanlar çok garip. Maçtan önce milli marş başladığında ayağa falan kalkar bunlar. Aynı türün bir de sinemada filmi alkışlayanı var. Sonuçta onlar seni duymuyor arkadaşım napıyorsun sen?

*Bir de tuttuğu takım için "biz" diyen adam var ki o daha garip. "Biz Carlos'u aldık olum daha ne konuşuyosunuz? " Falan... Sanırsın ki transfer ücretini öderken kulüpten bozuk para çıkmamış, bu arkadaş da gelip üstünü cebinden tamamlamış. Adamlar orda futbol oynuyor, dünyanın parasını kazanıyor sen gelmişsin "biz" diyorsun hala.

*Dev ekranda maç keyfi olduğu gibi eskiden de "Dev radyoda maç keyfi" var mıydı acaba?

*Bazen düşününce garip geliyor. Üzümler toplanıyor, işleniyor, kek için gerekli olan maddeler bir araya geliyor sonra o üzüm kekin içine konuyor ambalajlanıyor falan, en sonunda sen keki alıp yiyorsun. Yani bütün o hazırlıklar senin içindi. Yani bu çok büyük rastlantı gibi gelmişti bana ama yazınca çok tırt durdu. Ha bir de şöyle bişey var; tüm o malzemeler bir araya geliyor
ve sen keki alıp yiyemiyorsun hacı, o ne olacak? Onca malzeme boşa mı gitti? O kadar insan senin için boşuna mı uğraştı? Yesene lan o keki!

*Yaptığım araştırmaya göre liselerde beden eğitimi dersinde "Top nerde?" tarzı soru soran öğrenciye anında bir başka öğrencinin "Sen varsın ya" deme ihtimali %79.3.

*Yaptığım başka bir araştırmaya göre yine liselerde toplu fotoğraf çekilirken bir erkek öğrencinin "Toplu fotoğraftaki top kim?" deme ihtimali %67.7.

*"Bir şeye bakıyordum" pozu bu günlerde çok yaygın. Kamera dışında başka bir yere bakarak fotoğrafa doğal bir duruş katmaya çalışıyorsun ama fotoğraftan yapaylık akıyor. Hayır o baktığın yerde ne var hacı ben onu merak ediyorum.

*Bunu biliyor muydunuz? Ülkemizdeki her iki evden birindeki muslukların sıcak-soğuk işaretleri ters durumda. Yani mavi renk olan musluktan sıcak, kırmızı renk olan musluktan soğuk su akıyor. Elele verip bu kanayan yarayı sarmalıyız.
Yarın çok geç olabilir.

 
Toplam blog
: 13
: 511
Kayıt tarihi
: 23.05.09
 
 

Yuvarlanıp gidiyor. ..