Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '11

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Narlıkuyu'da Yörük Kahvaltısı

Narlıkuyu'da Yörük Kahvaltısı
 

"Harnupaltı". Nam-ı diğer  Ergün'ün Yeri...Cennet-Cehennem mağarasının hemen altında, uçsuz bucaksız deniz karşısında, alabildiğince yeşil bir mekan burası dostlar. Önünden geçerken durup gidebileceğiniz bir yer değil, birilerinin size tavsiye etmesi, adres vermesi gerekli bu güzelliği keşfetmeniz için.

Narlıkuyu beldesinden "Cennet-Cehennem" mağarasına giderken, deniz seviyesinden biraz yüksek,  pek çok yerleşmiş tesisten birisi "Ergün'ün Yeri". İlgili, güleryüzlü personeli, otantik atmosferi ile dinlenmenin, huzurun, boooool oksijen almanın keyfini yaşayacaksınız inanın. 

Mersin civarında yaşayan dostlar, yolu oralara düşen-düşecek olan dostlar mutlaka ama mutlaka ayırın vaktinizi, uğrayın Ergün'ün Yerine, huzuru yaşayın.  Önünüze serilen tertemiz örtülerin üzerine hazırlanan 16 çeşit kahvaltılıktan oluşan Yörük Kahvaltısını tadın.

Neler mi  var menüde; yörük tereyağı, incir, çilek, turunç reçelleri, bal, peynir çeşitleri, patates kavurması, sıkma börek, kaya koruğu, söğüş...oooo saymakla bitmeyen enfes lezzetler ve tabiiiiki çay büyük bir özenle tek tek geldi önümüze.

Enfes bir kahvaltı sofrası, deniz karşınızda, yemyeşil mekan,sevdikleriniz yanınızda...

Mekanın rahatlığından mı, duyulan huzurdan mı, sevdiklerinizle içilen çayların, kahvelerin güzelliğinden mi bilinmez insanın o ortamı, enfes manzarayı bırakıp gidesi gelmiyor. 

Hatta o kadar sakin ve rahat hissediyorsunuz ki kendinizi hamağa uzanıp, temiz havayı içinize çeke çeke saatlerce kitabınızı, gazetenizi okur ya da şekerleme yapabilirsiniz çaktırmadan. Uyanıp, ohhhh be yaşamak ne güzelmiş diyebilirsiniz bir sürede olsa!

İlgili güleryüzlü personelle, her istediğiniz anında yerine geliyor, kendinizi iyi hissetmek için, nefes almak için, enfes yörük kahvaltısını tatmak için yolunuzu oralara, "Ergün'ün Yeri"ne düşürün dostlar. Tavsiye edilir efendim.

Huzurlu günler.

Sevgiyle, sevginizi hak edenle kalın.

 
Toplam blog
: 184
: 2109
Kayıt tarihi
: 11.03.07
 
 

1974 Bremen doğumluyum. Hayatın Med-Cezir'lerle dolu olduğuna inanırdım; yaşaya yaşaya anladım ki ö..