Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '12

 
Kategori
Futbol
 

Necati ateşledi Cimbom kazandı

Necati ateşledi Cimbom kazandı
 

Spor Toto Süper Lig'in 33. Haftası 'nda lider Galatasaray evinde Orduspor'u 2_0 yenerek en yakın takipçisi Fenerbahçe ile puan farkını maç fazlasıyla 10'a çıkardı ve derbi öncesi büyük bir avantaj yakalamış oldu.

Maça iyi başlayan Galatasaray 8. dakikada Necati'nin uzaktan attığı nefis gol ile 1_0 öne geçti. Bu gol Orduspor'un direncinin kırılmasına sebep oldu ve Galatasaray bu dakikakdan itibaren maçın kontrolünü tamamen ele geçirdi.Emre Çolak ve Necati ile bulduğu önemli pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı 1_0 bitti.

İkinci yaıya da iyi başlayan Galatasaray Melo'nun mücadelesi ve hırsıyla topu daha çok ayakta tuttu.İkinci yarıda oyuna giren Sabri, Engin Baytar'ın pasında topa çok iyi hareketlendi ve durumu 2_0 yaptı.Golden sonra Sabri'nin gol sevinci ise görülmeye değerdi.

Maçı değerlendircek olursak Galatasaray Elmander'in yokluğunda ve derbi öncesinde çok önemli 3 puan aldı.Maçın adamı kim diye soracak olursanız bence FELİPE MELO.Müthiş mücadelesi,kazanma hırsı ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile yine takımı için elinden gelen herşeyi yaptı ve bu galibiyette önemli bir pay sahibi oldu.Tabi ki maçın 8. dakikasında harika bir gol atan Necati'nin de hakkını yememek lazım.

Maça ikinci yarı oyuna giren ve 2009'dan itibaren gol atamama suskunluğunu Orduspor karşında atan Sabri hem taraftarlarının sevgisini tekrar kazandı hem de özgüven tazeledi.

Bugün sahada kazanmaya inanmış bir Galatasaray vardı kısacası.Fatih Terim ile doludizgin yoluna devam eden bu harika takım iyi futbolundan ödün vermeden istediği sonuçlara ulaşacaktır.

Şampiyonluk yolunda cesur adımlarla yürüyen Galatasaray'a teşekkür ediyoruz.

 
Toplam blog
: 14
: 1289
Kayıt tarihi
: 29.11.11
 
 

1987 yılında İskenderun'da doğdum. Türk Dili ve Edebiyatı mezunuyum. Yazmanın insanı rahatlatan e..