Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

O Ses Türkiye’de Yıldız Yağmuru

O Ses Türkiye’de Yıldız Yağmuru
 

“Ne o format mı değişti” der gibisiniz. Format değil ama koltuk değişti! Koltuk öyle bir değişti ki bir star kalktı yerine bir “Yıldız” oturdu.

Yıldız Tilbe’nin O ses Türkiye ailesine katılması ile ortalık “Yıldız Yağmuru”na dönüştü.  Yıldız Tilbe’nin tatlı, naif, samimi yanı ile şenlikli karakteri ekranı kocaman doldurdu.  Seçtiği sesler ile kurduğu sakin, dikkatli ve tatlı sohbeti keyifle O Ses Türkiye’yi seyrettirmeye yetiyor.

Bülbül şakıması kadar keyifli, bıçak kadar keskin sesi ile seslendirdiği şarkıları ile tüylerimizi diken diken edip bizleri tam can evimizden vurdu. Sanatçının komplekssiz, yalın tavrı tüm asaleti ile ekranda arz-ı endam etti.

Doğrusu O Ses Türkiye kadrosunda Yıldız Tilbe’nin varlığı dizi platformunu vurup, reyting ibresini TV8 e doğru çevirmeyi başaracaktır. Ben bu yazıyı yazdığımda henüz gece yarısıydı ama bence reyting avını TV8 kazandı.

Eğer reytinglerinde bir parça (o da sadece bir gecelik) sallantı oluşursa, reklam hatasından olur. Yayın saati ve günü hakkında bilgi edinemeyen küçük bir gurup olabilir. Twitter takipçileri Yıldız Tilbe’nin sayfasından verdiği çağrıya kulak vermiş olmalılar ve koltuklarını TV8 e çevirmiş olmalılar. TV8 e çevrilmeyen koltuklar da bu geceden sonra kanalın yönüne doğru dönecektir. Sosyal medyada en çok konuşulan program “O Ses Türkiye” yarışmasıydı.

Yıldız Tilbe attığı twitte bile naif, samimi, eğlenceli tavrını gösterdi:

 “O Ses Türkiye bu gece başlıyor Heyecanla Hayırlı olsun )) Allah utandırmasın iyi eğlenceler”

Yıldız Tilbe’nin olduğu yapımın pek utanacağını sanmıyorum ama gene de dua etmekte fayda var tabi…

Haluk Levent de O Ses Türkiye seyrediyormuş

“ Galiba maç tahminleri gibi müzikten de anlamıyorum Manolya diye bir kız şarkı söyledi "o ses Türkiye" de. "İşte bu" dedim. Kimse dönmedi”

Tabi Haluk Levent de benim ile aynı kanaattedir, ama yine de esprili bir yorum eklemek istemiş.

Sesler hakkında yorum yapmak için çok erken ve yarışmacılar için en kötüsü ilk günlerde yarışmak. Çünkü kotalarını ilk günlerden doldurmak istemeyen sanatçılar her zaman ilk günlerde biraz tutucu oluyorlar. Haliyle beğendiğimiz sesleri pas geçmeleri de olağan karşılanmalı.

Hayatta Allah’ın utandırmayacağı işlere imza atmanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..