​ ODTÜ olayı ve Başbakan / Güncel / Milliyet Blog
Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '13

 
Kategori
Güncel
 

ODTÜ olayı ve Başbakan

ODTÜ olayı ve Başbakan
 

Günlerdir bir ODTÜ öğrencilerinin eylemleri ve Başbakanın üniversiteye gidişi hakkında yazıları yorumları okuyorum ve hayretler içinde kalıyorum.

Bir başbakan kendi yönettiği ülkede bir üniversiteye  gidişinde böyle bir olay yaşaması gerçekten hem üzücü hem de düşündürücüdür.

İktidara muhalif olabilirsiniz ancak bir başbakanı ünüversiteye sokmama gibi bir hakkınız olmadığı gibi yapılanlar hukuksuz ve kanunsuzdur. Muhalefet yapmanın da bir adabı, bir usulü olmalıdır.

Zamanın hızlı devrimci abileriniz şimdi nerelerde, hangi holdinglerde yüksek maaşla çalışıp, liberal sistemin refahından pay alarak mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürüyorlar bilmelisiniz. Zaten çoğu da dönek olmuş.

Slogan atabilirsiniz, protesto edebilirsiniz ancak, şiddet kullanarak saldırıda bulunamazsınız.

Kılıçdaroğlu'nun tavrı da hiç uygun değildi. Zaten çok konuşuyor, etkisi de olmuyor.

Bu satırları yazan da muhalif ama değerlendirmem böyle.

Doğru tarz demokratik yöntem ve söylemlerdir.

 
Toplam blog
: 491
: 222
Kayıt tarihi
: 15.03.11
 
 

A.İ.T.İ.A Yönetim Bilimleri Fakültesini bitirdim. Kütüphaneci ve Maliyeciyim. Emekli oldum. İlgi al..