Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '12

 
Kategori
TV Programları
 

Oğuz Berkay Fidan'ın Müzik başarısı

Oğuz Berkay Fidan'ın Müzik başarısı
 

Oğuz Berkay Fidan " O Ses Türkiye " adlı müzik yarışmasında birinci oldu .


SHOW 'un sevilen deneyimli program yapımcısı Acun Ilıcalı' nın yönettiği  " O  Ses Türkiye" adlı müzik yarışmasında Oğuz Berkay Fidan adlı yarışmacı birinciliği kimseye kaptırmadı. Onu başarıya götüren özelliklerine işaret etmeden önce yarışma heyecanını kısaca irdelemek istiyorum .

Yarışma, çoşkulu bir halde tam 19 hafta sürdü. Bütün yarışmacıların hayalinde birinci olmak vardı . Sunucu ve yönetici Acun Ilıcalı' ydı. Jüri üyeliklerini de Hülya Avşar, Murat Boz, Hadise ve Mustafa Sandal adlı sanatçılarımız  üstlenmişlerdi. Bu sanatçılarımız hem eğlendiriyorlar hem de öğretiyorlardı. Onlar da en az yarışmacılar kadar heyecanlıydılar ve yarışmanın sonucunu merakla bekliyorlardı. Kıyasıya bir yarışma sırasında dökülen döküldü ; kala kala iki kişi kaldı : İbrahim Şevki ve Oğuz Berke Fidan.

İbrahim Şevki, Grande adlı parçayı okurken gerçekten de hoş bir ses sergilemişti. Ses tonu,  zaman zaman Whitney Houston'u anımsatıyordu .

Ne var ki, Oğuz Berkay Fidan'ın daha rahat duruşu, daha genç görünümlü olması ve dahası sesinin kadife gibi yumuşak olması onu öne çıkardı. Okuduğu Aşk- ı Kiyamet adlı parçayla izleyicileri çoşturdukça çoşturdu. Aldığı SMS 'lerin çokluğuyla birinciliği ilan edildi .

 
Toplam blog
: 155
: 1573
Kayıt tarihi
: 20.09.08
 
 

Diyarbakır doğumluyum. Eğitim Enstitüsü Türkçe Bölümü mezunuyum. Hazro TÖB-DER Şubesi başkanlığını y..