Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Mayıs '14

 
Kategori
Müzik
 

Online radyo ve canlı radyo toplayıcıları

Online radyo ve canlı radyo toplayıcıları
 

Radyonun hayatımızda oldukça fazla bir geçmişi vardır. Eski bir geçmişe olan sahip olan radyo, kanalları itibari ile de geçmişten günümüze git gide gelişmiştir. Radyo kanalları geçmişte sayı itibari ile oldukça az da olsa, günümüzde sayısız ve oldukça fazla radyo kanalı bulunmaktadır. Bu kadar radyo kanalı olunca da doğal olarak hangi radyo kanalının kaliteli yayın yaptığını ve bize hitap ettiğini keşfetmek bir hayli zor olmaktadır. Bu kadar çok radyo kanalı arasından hangisinin nasıl bir yayın politikasına sahip olduğu ve kimlere hitap ettiğini anlamak için hepsini tek tek dinlemek imkânsız olduğu için bunu çeşitli yöntemler ve yazılar ile keşfedebiliriz. Radyo kanalları arasında kaliteli, özgün, kişisel olarak hangi insana hitap ediyor, yayınların da yapılanlar nelerdir gibi durumlara dikkat edilmelidir. Böylelikle dinleyeceğimiz radyonun gerçekten bize hitap edip etmediğini anlayabilme şansına sahip olabiliriz.

Radyo kanallarından bazılarını inceleyecek olursak, PowerTürk Fm ile başlayabiliriz. PowerTürk Fm müzik ile kulaklarının pasını silmek isteyenlere hitap etmekte olup, kaliteli yayın ve içeriği ile son derece özgün bir yayın anlayışına sahip bir radyo kanalıdır. PowerTürk Fm dinleyicilerine karşı büyük bir saygı ve sevgi çerçevesinde yayın yapıp, sağlam bir dinleyici kitlesine de sahiptir. Bir diğer inceleyeceğimiz radyo ise Virgin Radio’dur. Virgin Radio ile eğer kahkahaya doymak istiyorsanız bunu sağlayabilirsiniz. Virgin Radio dinleyicilerine her sabah kahkaha dolu anlar için başlama startını veriyor ve gün sonuna kadar dinleyicilerinin isteği doğrultusunda müzik ve keyifli dakikalar geçirmelerini sağlıyor.  Sabah 06:30 da Geveze Show ile eğlenceli dakikalar geçirmek istiyorsanız ve anlık komedi patlamaları yaşamak istiyorsanız kesinlikle Virgin Radio size göre. Her sabah, istediğiniz türde müziği bulabileceğiniz ve istediğiniz an yayına bağlanıp sorulan sorular hakkında cevaplarda bulunabileceğiniz bir radyo olan Virgin Radio, bu yayın politikasını kesinlikle hiçbir zaman değiştirmemiştir. Bir diğer radyo kanalı ise Slow Türk’tür. Slow Türk kaliteli bir yayın anlayışı işe, yayınları ile gerçekten kesintisiz onları dinleyen bir dinleyici kitlesine sahiptir. Sürekli olarak müziğe doymak istiyor ve kulağınızda istediğiniz türde müzikler çalsın istiyorsanız Slow Türk dinleyebilirsiniz. Bir diğer radyo ise Metro Fm. Metro Fm, Pascal ile yaptığı yayınla oldukça dinlenen ve sevilen bir radyodur. Siz de Radyo dinle olarak Metro Fm bir kere dinleyerek bir daha dinlememe gibi bir durumu uygulamayacağınıza emin olabilirsiniz. Metro Fm çünkü herkese hitap eden ve kesinlikle herkes için yayın yapan bir radyodur. Sırada ki radyomuz ise Dolunay Fm. Dolunay Fm tam anlamıyla gerçekten bir dini radyodur. Dini içerikli yayınlar dinlemek istiyorsanız, ilahiler dinlemek istiyorsanız, Allah niçin kulaklarınızı yormak istiyorsanız Dolunay Fm dinleyebilirsiniz. Dolunay Fm yaptığı yayınlar doğrultusunda her dinleyiciye hitap etmekte olup, herkesi kucaklamaktadır. Eğer sizde sık sık Allah’ı anmak istiyorsanız, her an kulaklarınızı dini bilgilerle meşgul etmek istiyorsanız Dolunay Fm dinleyebilirsiniz. Yayın politikasından vazgeçmeyen ve aynı doğrultuda giden Dolunay Fm radyo kanalının da gerçekten sağlam bir dinleyicisi olduğunu söylemek mümkündür.

Saydığımız bu radyolar ile sizde hayatınızda eğlenceli, bilgi dolu, keyifli dakikalar yaşayabilir ve unutulmaz anlar yaşayabilme şansına sahip olabilirsiniz. Size hitap edecek olan bu radyolar bir tanesini dinleyerek güne zinde başlayabilirsiniz. Saydığımız bu radyolar ile müzik dolu, heyecan dolu anları yaşayıp radyo kanallarına da bağlanarak hayatınız da gerçekten ama gerçekten bir deneyim, bir unutulmaz anı olmasını sağlayabilir, radyo kanalınızı daha da çok sevebilirsiniz.

http://www.canliradyodinle.com.tr

 
Toplam blog
: 3
: 961
Kayıt tarihi
: 19.10.12
 
 

Merhabalar, Daha önce  Slow Türk , Powertürk ve Joy Türk gibi radyolarda çalışmış birisi olarak, ..