Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Op Dr Deniz Güleryüz Çakmak

http://blog.milliyet.com.tr/opdrdenizguleryuz

01 Kasım '21

 
Kategori
Cinsel Sağlık
 

Orgazm Aşısı Nedir?

Mutlu bir cinsel yaşama açılan kapı…Belki de hiç yaşamadığınız orgazm duygusunu bu aşı ile yaşayabilirsiniz …Cinsel istek azlığı ve uyarılma problemi olan kadınlarda oldukça olumlu sonuçlar veren yeni tedavi yöntemi.

      Orgazm, cinsel birliktelikte yoğun cinsel haz ve uyarılma sonucu varılan en tepe noktadır. İlişkide duygusal olarak çıkılan bu en tepe noktada genital bölgede saniyelik ritmik kasılmalar ile orgazm gerçekleşir.  Sonrasında cinsel haz ve rahatlama meydana gelir.

      ‘O Shot’ yani ‘Orgazm Aşısı’, klitoral komplekse ve vajina ön duvarındaki duyarlı noktalara kişinin kendi kanı santrifüj edildikten sonra hazırlanmış PRP’nin (Plateletten Zengin Plazma) özel bir yöntemle uygulanmasıdır. Tamamen doğal olup kişinin kendi hücreleri ile iyileşme sağlanır. Vajina ve klitoris için PRP uygulamasının, anorgazmi, cinsel isteksizlik ve disparoni (ağrılı cinsel ilişki) hastalarının tedavisi amacıyla kullanılabileceği ilk kez ABD’li hekim Dr. Charles Runels tarafından iddia edilmiştir. Daha sonra bu uygulama kendisi tarafından Orgazm Aşısı ile tescil edilmiştir.

      PRP içerdiği büyüme faktörleri etkisi ile kanlanmayı ve duyarlılığı artırarak cinsel uyarılmayı ve orgazmı kolaylaştırmaktadır, cinsel hazzı ve isteği artırmaktadır. Vajinanın duyarlı olan kesimlerine yani girişin ön tarafında 3 cm ilerisinde olduğu tahmin edilen erojen bölgeler ve klitoris çevresine enjeksiyon şeklinde uygulanmaktadır. Genital PRP ve O Shot © ince uçlu enjektörlerle uygulanıldığından hissedilen ağrı minimal düzeydedir. Cinsel haz artışı ve orgazmın kolaylaşması yapılan enjeksiyondan genelde 3 hafta sonra başlamaktadır. Doğru hasta grubunda, uygun hazırlama tekniği uygulanarak yapılan uygulamalarda hasta memnuniyet düzeyi oldukça yüksektir. Vücuda herhangi bir zararı yoktur.

       Hasta jinekolojik muayene masasında hazırlanır ve hafif anestezi sağlamak amacıyla bölgesel krem kullanılabilir. Bölgesel dezenfeksiyon sonrası, hastanın kendi kanı alınarak hazırlanan PRP; klitoris ve çevresi, G noktası ve çevresi, vestibulum, labia minora ve vajina ön duvarı kısımlarına oldukça ince uçlu iğneler ile enjekte edilmek suretiyle uygulanır. İşlemin hazırlanışı 10 dakika, yapılışı ise birkaç dakikayı geçmez. Gerekli durumlarda işlem 2 ayda bir tekrarlanabilir. O Shot sonrası aynı gün sosyal hayata dönülebilir, banyo, tuvalet gibi durumlar için kısıtlama yoktur. Hafif pembemsi lekelenme şeklinde kanamalar görülebilir. Adet dönemi ve gebelik haricinde herkese yapılabilmektedir.

 
Toplam blog
: 11
: 60
Kayıt tarihi
: 15.09.17
 
 

1979 yılında Kırıkkale' de doğdum. Orta ve lise eğitimimi Kayseri Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lis..