Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '17

 
Kategori
Dünya
 

Ortadoğu'da "kukla devletler" sefilliğin "son perdesi"ini oynuyor!

Ortadoğu'da "kukla devletler" sefilliğin "son perdesi"ini oynuyor!
 

görsel internetten alınmıştır


Ortadoğu'nun güdümlü diktatörleri Amerika'nın emrinde sefaletin "son perdesi"ni oynuyorlar... Hem mecazi anlamda son perde, hem de gerçek anlamıyla son perde oynanan...

Bu "atanmış" yönetimler hiç bu kadar alçalmamıştı... Ya da alçalmışlardı da son zamanlarda pek şahit olmuyorduk.

Amerika'nın organize ettiği Arap devletleri, Katar'ı ablukaya alırken, ortaya koydukları bahanelerle bir kere daha bayağılaşmanın dibini buldular.

Üstelik, emperyalizme bu kadar göbekten bağlı olduklarını tüm aleme gösterme pahasına açığa vurdular kendilerini... Arap birliği diye bir şeyin olmadığını, İslam devletleri(ülkeleri değil) diye bir dayanışmanın olamayacağını bir kere daha ortaya koydular... Vezir olacağız derken rezil oldular!

Türkiye'nin aktif ama tarafsız girişimleri havayı yumuşatmaya başlayınca Trump "efendi" sarılmış telefona Mısır'ın Sisi'sini ve öteki "vezirlerini" aramış: "Aman sıkı durun" diye tembihte bulunmuş.

Başlangıçta Katar emirini arayarak yardım teklif eden(!) Trump, bu kadar açık ve basit oyunun fayda etmeyeciğini görünce, tüm Kurt'lar gibi dişini göstermekten çekinmemiş...

Katar'ı sürekli teröre destek vermekle itham ederek, elemanlarının Katara karşı oluşturduğu hır koalisyonunun bozulmaması için ta Amerikadan telefona sarılmış...

Yazıklar olsun size... Hem İslamın, hem Arap'ın haysiyetini yerlere düşürdünüz... Üç günlük dünyanız, saltanatınız ve bitmek bilmez ihtiraslarınız uğruna rezaletinize tüy diktiniz.

Ama bilesiniz ki, bu oynadığınız, emparyalizmin sahnelediği oyunun son perdesidir... Gerçekten de rezaletin son perdesini oynuyorsunuz... Bundan sonrası Arap ve İslam halklarının sizden kurtulması olacak..

Zira, bu kadar zilleti hiç bir ulus çekemez... Efendilerinizin emrinde, bu İslam ümmetini alçalttığınız yeter artık... Korkudan terörist ilan ettiğiniz "İslam kardeşliği" sizi çok yakında tepeleyecek...

Ne üstüne oturduğunuz altın klozetleriniz, ne milyarlarca dolarlık yatlarınız kalacak!.... Bugüne kadar, İslam memleketlerinin nimetlerini emperyalist efendilerinize yedirdiniz, kalan çanağı da siz yaladınız, halklarınız yoksulluktan kırılıp geçerken... Ama artık yeter!

Eğer, bu ambargo Amerikalı efendilerinizin "Arap Baharı" nın kökünü kazımak için giriştiği bir hamleyse, belki baharı bitireceksiniz ama bunun sonu siz emperyalist uşakları için "kara kış"ın ta kendisi olacaktır.

Firavun'un boğuluşu gibi boğulacak, Nemrut gibi başını taşlara vura vura yok olacak, Kisra gibi çöken saraylarınızın altında ezileceksiniz... Sizi efendileriniz de kurtaramayacak!!

Bu gölge ama gölge olduğu kadar zalim dünyanız başınıza yıkılacak... Çünkü, hiç bir toplum bu kadar alçalmaya tahammül edemez!

Zülm ile abad olan ahiri berbat olacaktır!

Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..