- Kategori
- Teknoloji
Ortadoğu'da sular ısınıyor Kıbrıs işgal altında !!

İran İsyan Savaşından Bir Kesit
Merhaba değerli okurlar
Bugün size yine eRepublikten bahsetmek istiyorum sanal devletlerin savaşları daha da kızışırken Türkiye kıskaca girmiş durumda tüm dünya Türkiye'ye saldırırken ülkemiz saldırılara karşı koyamıyor
İlk olarak Yunanistan'dan başlayalım Yunanlılarla olan savaşımız hala devam ederken Yunanlılar yavru vatan Kıbrıs'ı işgale başladı yasayı meclisten geçerin Yunan hükümeti saldırılarını akşam saatlerinde başlattı. Türkiye'nin yoğun desteği olsa da saldırılara karşı koyamayan yavru vatan işgal edildi. Türk hükümetinden yapılan açıklamada Kıbrıs'a en yakın zamanda bir barış harekatı başlatılacağı duyuruldu bunun için hazırlık yapan ülkemiz son eksiklerini tamamlamak üzere dünya kamoyunda ilgiyle izlenen harekatın ayrıntıları sadece ülke başkanında saklı bakalım ülkemiz bu zor durumun içinden nasıl çıkacak Kıbrıs topraklarına kavuşacak mı ?
http://u1312.hizliresim.com/1j/p/vr88b.png
Türkiye işgal altında tuttuğu İran ve Suudi arabistan daki isyanları bastırmakla meşgul bir yandan yeterli oyuncu ayısı olmadığı için güçsüz kalan ülkemiz iran topraklarını bir bir kaybediyor. Özellikle Sırbistan, Rusya, Çin ve ABD nin yoğun destekleriyle ülkemizden güçsüz olan İran daha güçlü hale geliyor her ne kadar Macaristan, Makedonya, Bosna ve Arnavutluk'tan destek alsak da yetmiyor çünkü bize destek veren ülkeler İran'a destek veren ülkelerden çok güçsüz ve oyuncu sayısı az, az olduğu içinde vurulan hasarda bizi savaşı kazandırmıyor
http://u1312.hizliresim.com/1j/p/vr875.png
Tek çare oyuncu sayımızı arttırmaktan geçiyor ülkemizin işgallerden kurtulabilmesi ve müttefik devletlere yardımda bulunabilmesi için bu şart. Peki nasıl oyuncu sayımız arttırarak dünya lideri bir ülke olabiliriz sizler bu haberi okuyan vatandaşlar ülkemizin bir ferdi olarak oyuna başlamalı ve oyunda kalıcı olmalısınız bizler size oyunun eğitimi hakkında yeterli desteği vereceğiz bunun için hükümetimiz 1 aydır hiç durmadan çalışıyor Milli eğitim bakanlığı olarak oyuncuların sorunlarıyla ilgilenip onlara oyun içinde her türlü desteği sağlıyoruz. Sizden tek isteğimiz oyuna başlamnız ve size gösterilen talimatları uygulamanız bu haberi görüp 1 kişinin oyuna başlaması ülkemiz için çok önem arz ediyor yeri geliyor bazen bir oyuncumuz verdiği hasar ile savaşın kaderine etki edip savaşı kazanmamıza yardım ediyor. Ülke olarak gerçekten zor günler geçiriyoruz Türkiye'yi ezik bir devlet konumundan kurtarmak hepimizin elinde. Haydi Türkiyem herşey bizim elimizde bunu başarabilecek güçte bir devletiz Kurtuluş savaşımız buna en güzel örnek daha çok oyuncuya ihtiyacımız var bunu başarabilecek olan sizlersiniz ne kadar oyuncu o kadar güçlü TÜRKİYE!!
Bu linkten oyuna başlayabilir ülkeniz için savaşan bir asker olabilir ülkenizi işgallerden kurtarabilirsiniz
OYUNA BAŞLAMAK İÇİN : http://tinyurl.com/qhwsa4b