Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Şubat '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Oscar 2016 Kırmızı Halı Kıyafetlerinin Galibi Sizce Hangisi?

Oscar 2016 Kırmızı Halı Kıyafetlerinin Galibi Sizce Hangisi?
 

2016 Oscar Ödül Gecesi'nin kırmızı halı kıyafetleriyle buluşmaya hazır mısınız?...

88. Oscar Ödülleri yine görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Leonardo Di Caprio sonunda, yıllardır süre gelen başarısını "En İyi Erkek Oyunucu" kategorisinde bir Oscar heykelciğiyle taçlandırırken, "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünün sahibi de Brie Larson oldu. Yılın "En İyi Film" ödülüne ise Spotlight layık görüldü. Farklı kategorilerde daha pek çok ödül dağıtılırken, kırmızı halının kazananları kimler oldu, onlara bir bakalım. :)

Oscar 2016 kırmızı halı kıyafetleri, tüm ihtişamlarıyla gecenin büyülü havasına uyum sağlıyordu. Ünlü tasarımcıların şaheserlerini üzerlerinde taşıyan hoş bayanlar güzellikte de, zerafette de, alımda da, şıklıkta da birbirlerine yol vermiyorlardı. Cate Blanchett ve Naomi Watts bence gecenin en şık ve zarif bayanlarıydı. Çok farklı tarzda hazırlanmış iki aynı marka kıyafet, renkleriyle olduğu kadar modelleriyle ve ışıltılarıyla da dikkat çekiyordu. Böylece Armani'de Oscar 2016 kıyafetlerini hazırlayan tasarımcılar arasında başı çekiyordu.

Resim - ikili

Cate Blanchett, mint yeşili, 3D çiçeklerle süslü, derin V yakalı, üste oturan, kuyruklu kıyafetini pırlanta küpe ve bileklikle tamamlamıştı. Saçı ve makyajı her zamanki gibi çok doğaldı. Makyajında özellikle gözlerini vurgulamayı tercih etmişti.

Resim - Cate Blanchett

Naomi Watts ise lacivertin son dönemdeki popülerliğini atlamamış ve bu renk bir kıyafet etrcih etmişti. Bordo ve mor tonlarında hafif geçişleri bulunan payetli, straplez kıyafeti vücuduna tam oturuyordu. Yere kadar uzanan boyu, ayakkabılarını gizliyordu. Straplez kıyafetini, yine oldukça ışıltılı bir Bvlgari gerdanlıkla tamamlamayı tercih etmişti. Saçları fönlü ve oldukça doğaldı. Makyajında ise, kırmızı ruju sayesinde dudaklarını öne çıkarmıştı.

Resim - Naomi Watts

Oscar 2016 gecesinin diğer büyüleyici kıyafetlerini, gösterişli bayanlarını ve kıyafetlerin tasarımcılarını blogum "PIMOOD"da bulabilirsiniz. Belki de sizin en çok beğendiğiniz isimler ve kıyafet tasarımları farklıdır. 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..