Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '06

 
Kategori
Mizah
 

Pakize neden geri geldi?

Pakize neden geri geldi?
 

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki kafesinden kaçarak izini kaybettiren ve iki ay sonra bulunan piton Pakize'nin hikayesi hakkında çeşitli söylentiler var:

1- Yönetimden izin alamadığı için çitlerden geçerek memleketine yavuklusunu görmeye gitti.
1- Meşhur olmak için kaçtı. Kötü yola düşürüleceğini anlayınca geri geldi.
3- Dış dünyanın,çiftlikteki dünyasından daha beter olduğunu görünce geri geldi.
4- Bakıcılarının kendisi hakkında ne düşündüklerini öğrenmek için kaçtı. Herkesin seferber olduğunu görünce geri geldi.
5- Pakize Derin Devletin gizli operasyonlarında görev alıyordu ve bunu kimse farketmiyordu. Bu sefer farkedildi ve yuvasından kaçtığı izlenimi verildi. Daha sonraki operasyonlar için kabuk değiştirme zamanını bekleyecek.
6- Pakize son operasyonda "görev şehidi" oldu.Yerine yeni birini atadılar. Sonrada bulundu diye medyayı uyuttular.
7- Termal kameralarla bile aranan ve bulunamayan Pakize aslında kafesinin üzerindeki havalandırma boşluğunda uyuyordu!!! Bizim de buna inanmamız bekleniyordu.
8- Yılandan korkmam, yalandan korktuğum kadar sözüne karşı, kaçtı, gitti diyen yalancılara inat ortaya çıktı.
9- Kafesine gelen ziyaretçi başına prim istedi, verilmeyince sırra kadem bastı. Yapılan ikili görüşmede uzlaşma sağlanınca bir basın toplantısı tertip edilerek müjdeli haber medyayla paylaşıldı.
10- Yapılan basın toplantısında kendisine verilecek primden bahsedilmeyince yine ortadan kayboldu, Tarım Bakanı araya girince tekrar ortaya çıktı.
11- Atatürk Orman Çiftliği'nde aynı yolu izlemek isteyen birçok hayvanın da sırada olduğu, Pakize de bu hayvanlara liderlik yapmak üzere geri geldi.
12- Piton Pakize'nin hikayesinin senaryolaştırılacağı ve daha önce "Şahmeran" filminde oynayan Türkan Şoray'a teklif yapılacağı söylentiler arasında yer alıyor.

Kim ne derse desin, 6 metre uzunluğunda ve 60-70 kg. arasındaki pitonu önce kaybetmek sonra da havalandırma boşuğunda uyuyormuş diye bir hışımla uyuşturmadan basın toplantısına çıkarmak, uyuşmayan Pakize'nin tekrar kaybolup bulunması, yurduma özgü bir "kim kime dum duma" hadisesi. Yanaklarda kalan ince bir tebessüm ve Pakize'nin yuvasına zarar görmeden dönmesi bu hadiseden çıkardığımız kazançlarımızdır.

 
Toplam blog
: 242
: 1784
Kayıt tarihi
: 24.06.06
 
 

1970 doğumluyum.Karadenizin bir sahil şehrinden, hayatın güler yüzlü tarafına tutunmak için İstan..