Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ocak '12

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Pamukova Haber

Pamukova Haber
 

Pamukova'nın Gerçek Sesi


Türkiye'yi İstanbul ve bir kaç büyük ilden ibaret sandığımızdan mıdır nedir bilinmez bu illerin dışındaki illerde, ilçelerde ne olduğuyla pek ilgilenmemekteyiz. Çok büyük olayların dışında kalan haberleri neredeyse okumayız bile. Okuduğumuz haberlerde dolaylı yada dolaysız bize zararı veya faydası olacak haberlerdir.

Falanca ildeki fay hattıyla ilgilenmeyiz. Ama o fay hattı İstanbul'u etkileyecek olsa oranın insanından fazla dikkat kesiliriz. Yollardaki, limanlardaki kazalar, tadilatlar, bakım çalışmaları İstanbul a gelen yolları etkiliyorsa bizim için önemlidir. Bu yerlerdeki kazalar bile İstanbul yolcusu taşıyorsa haber niteliği taşır ve flash haber diye canlı yayın kesilerek haber verilir. Büyük illerde yaşayanların bencillikleri habere ulaşmada da kendini gösterir. Habere ulaşmaya çalışırken haber niteliği diyerek haberleri ayırdığımızdan insanları, illeri, ilçeleri bile sınıflandırmışız ama farkına varmamışız.

Belli yerlere ve belli haberlere ulaşma bencilliğimiz gün gelip o yerlerden haber ihtiyacı duyduğumuzda da güvenilir haber kaynağı sağlayan yerlerin azlığıyla kendini göstermektedir. Haber alabileceğimiz yer çoktur belki ama güvenebileceğimiz yerler kısıtlıdır.

İşte böyle durumlarda Pamukova Haber Pamukova hakkında her türlü haberi doğru ve hızlı almamızda bizlere yardımcı olmaktadır. İyi ki vardır.

http://www.pamukovahaber.com/index.html

 
Toplam blog
: 7
: 1737
Kayıt tarihi
: 14.07.11
 
 

1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldim. İktisat fakültesi Maliye mezunuyum. ..