Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Aralık '10

 
Kategori
Güncel
 

Pankart açan içerde, vergi kaçakcıları dışarda, niçin?

Pankart açan içerde, vergi kaçakcıları dışarda, niçin?
 

Bugün neden ve niçinleri irdeyelim;

Pankart açanlar içerde, peki niçin? Öğrenci dediğin okulunu okur, devletine karşı pankart açmak da nerden çıkıyor. Siz öğrencisiniz öğrenciliğinizi bilin. Birde Rektörlerin Üniversitelerinde. Ne kadar ayıp. Hak hukuk, özgürlük, demokrasi sizin neyinize .... Birde pankart açmak gibi saçmalıkları sakın yapmayın. Bu devlete başkaldırıdır. Devletin BOP projesinde bir aksama olduğunu düşünün. Peki sayın Başbakanımız ne diyecek Obama'ya, Açılıma karşı çıkma da nerden çıkıyor. Devletin ali menfaatleri zarar görür. Obama'ya ne derler sonra. Yani kısacası devletin talimatları yerine getirmelerine engel olup, BOP projesinin hayata geçmesine engel çıkarıyorsunuz. o halde siz hapse atılmayı hak ediyorsunuz. Bir koyup beş alacaklar, Vatandaş olarak bizim kaybetmiş olmamızızn ne önemi var.

Vregi Kaçakcıları dışarda niçin? Vergi kaçakcılarına laf söylemek başkaldırıdır. Vergi kaçakcıları senin benim vergilerimle oluşan bütçeyi soymakla meşgülken onlardan vergi almanın ne gereği var. Diyelim ki aldın. Ne olacak ? Bu kadar hesap bilmiyorsanız yazık. Onlar zaten yandaş müteaahit, Çandaş italatcı, Devletin hazinesinden hakediş bedeli olarak nasıl olsa geri alacakjlar. Ne alemi var? Birde ben başkalarının yalancısıyım "Mecliste bu suçla suçlanan vekillerimiz hatta daha büyük makamda olanlar varmış" Kaçakcıya karşıyım demek Vekiller de dahil yargılansın demeye gelir ki. Bu vatan hainliğidir. Onlar ilerde ölmezlerse belki seçilemezler, O zaman dokunulmazlıkları kalkar. Sonrada ya musalla taşında hocanın, yada hakimin karşısına çıkarlar. Onun içindirki bu ülkede vergi kaçakcılığı yapmak her babayiğidin işi değildir. Onun içindirki Vergi kaçakcıları dışarda. Özelleştirme adı altında ülkeyi satmak varken, baklava çalmak niye?

Birde bu pankar açanlar demokrasi düşmanları niçin mi?

Şimdi Bir siyasi partinin etnik köken üzerinden politika yapması devrimciliktir. Kürt kökenli vatandaşların Açlık, işsizlik, Eğitimsizlik, sorunu var sanan lar yanılıyor. Öyle olsaydı devrimci partileri Açlık işsizlik, Demokrasi, İnsan haklarını tüm halklar için isterlerdi. Bunlar tamamen uydurma Bu ülkede İşsizlik, Eğitimsizlik açlık sorunu yok. O halde bu ülkede Kürtçe eğitim , ikidilde eğitim, ana dilde eğitim acil sorunlardır. Öyleyse bu sorunu acilen cözmek gerek. Tarihte örnekleri görmek gerek. Devrimci liderleri hatırlayalım. HİTLER Üstün alman ırkı diyerek neler yaptı hatırlayın. Onun yolundan giden devrimci MOSOLİNİ nasıl ülkesini mamur etti? Şimdi sıra bizim devrimci demokrat partilerde. AKP kürt açılımı, Türban saçılımı ile demokraside sınıf atlatıyor ülkeye. BDP ise dahada ileri giderek devrimci duygularla Kürtçe eğitim diyor başka birşey demiyor. Tabi bu deyişler devrimci haykırışlar olduğundan Libaral devrimci akil adamlardan alkış alıyor. EEE bunlar devrimci olmasalar demokrasiye inanmasalar Hergün televizyonlarda boy gösteren akil adamların desteğini alırlar mı?

Anadoluda bir deyim vardır " AT İZİ, İT İZİ BİRBİRİNE KARIŞTI" Tam ülkemizde yaşanan bu. Kimki eğemen güçleri eleştirir hemen demokrasi karşıtlarının saldırısına uğrarlar. Hemde demokrasi silahı ile.. Kim ki emkten yana, demokrasi düşmanı ilan ediliyor. Kimki iktidarı eleştirmeye kalksa Silivri hatırlatılıyor. İktidar işte böyle birşey.

İktidarda olmanın ne olduğunu hatırlamakta yarar var. Muaviye halife iktidardan giderken yerine oğlu Yezid'i getiriyor.

Yezidin yaptıklarını hatılamak bile istemem. İşte Yezidin iktidarından sonra islam aleminde iktidar olmanın yolunu buldular. Ya biat ettirecekler, Ya da kelleni alacaklar. İslam ülkelerinde ki iktidarların farkını bilen varsa söylesin.

Sahi iktidarın istemediği kararı veren adale^t'e adalet denirmi?

Denmiyor da...........

Aklını kullan Pankart açarsan içerde, Biat edersen dışarda.

 
Toplam blog
: 139
: 795
Kayıt tarihi
: 29.09.06
 
 

10.12.1949 yılında Nurhak'ta fakir bir ailenin yedinci cocuğu olarak dünyaya geldim. Ziraat okulunda..