Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Kasım '09

 
Kategori
Mizah
 

Para"Z"itler...!

Bazı parazitler biz bağırsakta, bağırmasakta yaşamaya devam edecektir. Öyle parazitler vardır ki, sizin koynunuza girerde, fark bile etmezsiniz. Kan emerler, hemde çok emerler. Parazitlere bağırsanız, duymazlar. Öldürmeye kalkışsanız kendi canınız acır.
Parazitlere bağırmakla birşey elinize geçmez. Tatlı söz ilede yerinden oynatamazsınız. Öyle parazitler vardır ki, insan feriştahı olmuşlardır, gördükleri insanın kanı ne kadar tatlı, ne kadar acı bir bakışta anlayı verirler. Sahte parazitlerde vardır ama sahtelerden pek zarar görmezsiniz. Bizim bugünkü dersimiz " Parazitler nedir? " olacaktır.
Efendim öncelikle parazitlerimizi tanıyalım. Misal olarak birkaç tanesini saymaktan yanayım şahsen.

1) Oksiyürler
Bu parazitlerin boyu 1, 50 ile 1, 80 arasıdır. Insanın bağırsağını deşerler, oraya bir girdiklerinde dahada çıkmazlar. Bağırsak sapığıdır bunlar. En sevdikleri öpüşmektir. Öpüştükçe yumurtalarını bagırsağa yerleştirir ve sonra doğrar atarlar insanı. Bundan dolayı kaşıntı olur, çok kaşınırsınız. Bu tür Parazitlere bolca kaşıntı olduğunuzdan, nereye gitseniz kaşıntınız görünür. Peşinizi bırakmaz, sülük gibidirler. Bir yapıştı ya, daha da ayrılmaz.

Tedavisi: Tüm aile üyelerine aynı ilacı içirerek, bağırmadan, cığırmadan, tatlı söz etmeden, vurmak gerekir. Silahınız yoksa, bıçak ilede doğranabilir. Bu tür parazitden başka kurtuluş yolu olmaz.

Korunma:
Bayanlar: Tırnaklara oje sürmeyiniz, süslenmeyiniz, mini etek dekolte açmayınız. En iyisi kara çarşafa bürününüz.
Erkekler: Barlar´da oturup kafayı çekmeyiniz, evli olmayınız, bekar iseniz çok parazitler ile bağırsak oyunu yapmayınız. Beğenilcem diye maskaralık yapmayınız. Fakirliğiniz ile övününüz.
Genel: Iç çamaşırlarınızı en çirkin şekilde giyininiz. Bu tür parazit iç çamaşırı hastasıdır, görünce, bağırsağa yakın olduğundan, iç çamaşırlarınızı sever. Halk dilinde SAPIK ta diyebiliriz.

2) Askarisler
Oksiyürlerden daha tehlikeli parazitlerdir. Boyları 1, 80 ile 2, 20 arasıdır. Yakışıklı, sportif, zengin, züppe, dolandırıcı, kendini bilmez, manyak, tacizci, eşşeksıpası gibi tiplerdir. Cazibelerine kimse dayanamaz. Dişi ve eril olabilirler, bazıları da hem dişi hem eril olabiliyor (Tipik örnek Bülent Ersoy) .Halk dilinde bunlara "Bağırsak solucanları" da denilir. Çiğ olarak yenilen her yemekte bulunurlar. Şişko insanlara pek bulaşmazlar. En sevdikleri insan tipi ' Ince, selvi boylu, güçlü, yakışıklı' tiplerdir. Yumurtaları, larva olduktan sonra bağırsak duvarını deler ve kanınızı emmeye başlarlar. Bankanız da ne kadar hesap var, hesap yok silip süpürüp, iliğinizi, kemiğinizi sömürürler. Beş parasız kalırsınız.

DIKKAT: Askarisler dönüp dolaşıp yine aynı yere gelirler. Yüzsüzdürler. Bağırsanızda çağırsanız da, " Senin kanını çok seviyorum" diye ayrılmazlar. Evinizin her tarafına köpek gibi işaret koyarlar. Asla ayrılmazlar. Bir bulaştı ise artık şansınız yoktur. Halk dilinde " Hapı yuttun " derler bu tür vakalara. Ama parazit bunuda dinlemez. Sapıktan daha da sapıktır ama çok kültürlü bir parazit olduğundan, sapıklığı pek anlaşılmaz.

Tedavi: Ilaçlarla yapılabilinir. Özel ilaç yaptırmaktan başka çareniz olmaz. Malzeme olarak: Altı kurşun, bir silah (susturmalısı tavsiye edilir) bir asker bıçağı, ve suç ortağı. Vurup öldürmekten başka çareniz yoktur. Yalnız dikkat, öldürürken yumurtasını bağırsaklarınıza yerleştirmiş olmasın. Önce bir doktora gidilmesi tavsiye edilir.

Korunma: Oldukça şişman olmaya bakmak, güzel giyinmemek, parasız olduğunu aleme duyurmak. Zenginliğe gönül vermemek. Yakışıklığa aldanmamak. Var gücüyle sarımsak, soğan yemek. Bu tür Parazitler sarımsak soğan kokandan nefret ederler.

3) Çengelli Kurtlar
Bu parazitler sarıdan beyaza giden ten rengine sahiptirler. Boylari 1, 20 başlar 2, 50 kadar gidebilir. Yumurtaları pis sularda gelişir (halk dilinde ' sütü bozuk' diyede bilinir) , dolaysı ile pis sulardan içilmemesi tavsiye edilir. Pis suların olduğu yerlerden uzak durulması da, korunmak amacından yararlı olduğu görülmüştür. Genelde Tarikat, Cami, Kürsülerde, meclislerde bulunur bu şekil parazitler. Kendilerini masum gösterip, kurt olduklarını saklamaya çalışırlar. Ismide ordan gelmededir. Insanın kanını emerler. En çok kan emen bunlardır. Kanınız ile beslenip doyduktan sonra sizde halsızlık, güçsüzlük, yoksulluk, depresyon gibi hastalıklar bırakırlar. Sinir sisteminizi alt üst ederler.

Tedavi: Dini Kurandan öğrenmek, mezhebi görüşlerden uzak durmak, bunları sorgulamak.

Korunma: Tarikat, cami, vaaz verilen yerlerden uzak durmak. Cübbelilerden, sakallılardan, cinci kılıklılardan uzak durmak, hatta görünce kaçmak ve asla eve almamak. Eve bir dadandılarsa artık kurtuluş yolu pek bulunmaz. Kendinize bir kuran eri bulun, kurtulmak için tek çaredir.

DIKKAT: Bazi Çengelli Kurtlar moderncilik abası altında iş görüyor olabilir.

Unutmayın, bağırsanızda bağırmasanızda parazitler yaşamaya devam eder.

ALLAH hepinizi parazitlerden koruması dileği ile hoşçakalın.

Mustafa Çelebi

 
Toplam blog
: 103
: 2332
Kayıt tarihi
: 31.10.09
 
 

1974 Almanya- Krefeld doğumluyum. Aslen Malatyalıyım. Lise mezunuyum ve Web tasarımı ile uğraşıyo..