- Kategori
- TV Programları
Paramparça adım adım finale gidiyor!

Televizyon dünyası içerisinde başarılı olan ve çok izlenen bir yapımın diğer sezonlarında yerlerde sürünme durumunu yaşadığı çok farklı örneklerle gören insanlarız. Yani ilk sezonu ile şov yapan bir işin ikinci sezonunda ilk 10'a dahi giremediğini kendi gözlerimizle görebiliyoruz. Bu durum gayet normal karşılanır hale geldi ve ekranların her sezon bu türden bir kurbanı olabiliyor. İşte bu sezonun kurbanı da Star'da yayınlanan Paramparça isimli dizi olacak gibi.
3.sezonunu geçiren dizi karşısına çıkan sert rakipler yüzünden önceki sezonlardaki rekabet ortamından uzaklaşmış durumda. Geçen sene Kırgın Çiçekler ile sıkı bir mücadeleye girişen dizinin bu sene Babam ve Ailesi, İçerde ve Hangimiz Sevmedik gibi rakipleri var. Bu rakiplere önümüzdeki hafta Fox ekranlarında yayınlanan Rüzgarın Kalbi isimli dizi de eklenecek. Hal böyle olunca ortalık iyice karışacak.
Dizinin dün gece yayınlanan bölümü TOTAL grubunda 3.79 reyting alarak 7., AB grubunda 2.66 reyting ile 17. , ABC grubunda ise 3.90 reyting alarak 8.olabildi. Geçen hafta ise TOTAL'de 3.78 reyting ile 6. , AB grubunda 2.94 reyting ile 8. , ABC grubunda 4.63 reyting ile 5.olmuştu. Yani her grupta hem reyting hem de sıra kaybı söz konusu. Özellikle AB grubundaki düşüş gerçekten gözle görülür hatta kara kara düşündürür durumda.
Gün o kadar kalabalık ve karışık halde ki, dizilere ya da programlara yer bulamıyoruz. Reyting alma konusunda sıkıntı yaşamalarını en net şekilde izliyoruz. Bu netliğin son temsilcisi de bahsettiğim gibi Paramparça oluyor.
Kadın başrol konusunda değişkenlik göstermesi ve benzer hikayelerle varlığını sürdürmesi yüzünden tekrara düştüğünü söyleyebileceğimiz Paramparça'nın vakti daralıyor. Sonu da yaklaşıyor gibi.
Tabi tarihi bir geri dönüş olmazsa.
ANIL KOLDAŞ
NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.