Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Paramparça'nın ''Yeni Gülseren'i'' Görücüye çıktı!

Paramparça'nın ''Yeni Gülseren'i'' Görücüye çıktı!
 

Star ekranlarında yayınlanan Paramparça ile ilgili yeni gelişmeler son hızıyla devam ediyor.

Bilindiği üzere ; dizinin Gülseren'i Nurgül Yeşilçay'ın 52.bölümde diziden ayrılacağı yaklaşık 2 ay önceden ortaya çıkmıştı. Bu durumun ardından hem yazılı ve görsel basında hem de sosyal medyada konu ile ilgili ciddi tartışmalar yaşanmıştı. Konu ile ilgili Yeşilçay'ın yerine gelecek olan ismin Şükran Ovalı olduğu belirlenmişti.

Tüm bu tartışmaların ışığında beklenen bölüm 2 hafta önce yayınlanmış ve Gülseren rolü düğünde vurularak ölerek diziden ayrılmıştı.

Sonunda Şükran Ovalı'nın oynadığı rol dün akşam yayınlanan bölümle görücüye çıktı.

Şükran Ovalı dizide ; İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun, Amerika'da uzmanlığını yapmış ve kısa zaman önce Türkiye'ye dönmüş olan, aynı zamanda kick boks yapan bir Psikiyatrist rolünü oynuyor. Bu tür önemli özelliklere sahip olan Ayşe karakteri güçlü duruşu ile de dikkat çekiyor.

Dizinin dün gece yayınlanan 54.bölümde Cihan ile Ayşe, otelin deposunda kilitli kaldı ve aralarındaki ilk iletişim bu sayede kurulmuş oldu.

Tabi ki, ilk bölüm üzerinden bir yorum yapmak ve eleştiri getirmek mantıklı bir durum olarak görülmüyor. Ancak son bölümlerde dizideki gönülsüz hareketleri ile ayrılacağını belli eden Nurgül Yeşilçay'ın yerini doldurabilmesi gayet mümkün gibi görünüyor.

Erkan Petekkaya ile güzel bir ikili oluşturabileceklerini düşündüğüm Şükran Ovalı'ya bol şanslar diliyorum.

Gerçekten ihtiyacı olacak çünkü.

 

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

İstanbul Tıp Fakültesi mezunu, Amerika’da uzmanlık eğitimi almış, kısa bir süre önce Türkiye’ye dönmüş, kick boks yapan, genç ve başarılı ‘Psikiyatrist Ayşe’ karakteri ile dahil oldu. Ayşe’nin uzmanlık alanı çocuklar ve ergenler olmakla birlikte, yetişkin hastalara da bakıyor. Yalnız yaşayan, maddi sıkıntısı olmayan, entelektüel bir kadın. - See more at: http://www.medyatava.com/haber/paramparca-oyuncusuna-sosyal-medyada-buyuk-ovgu_135206#sthash.RfHcSz6i.dpuf
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..