Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '16

 
Kategori
Siyaset
 

Pensilvanya canileri

Pensilvanya canileri
 

Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır ...


Bütün planlarınız muazzam idi, evet..

Genelkurmay başkanını tutuklayacaksınız, Cumhurbaşkanının kaldığı oteli bombalayacaksınız, tankları sokağa çıkarıp jetleri havalandıracaksınız tamam bütün planlarınız.

Bütün planlarınız muazzam imiş evet.

AMA! ayağında terlikle koşan Hatice teyzeyi, elinde sopayla tankın üstüne yürüyen Fatma ablayı hesap edemediniz! Annesinin gece üşümesin dediği Abdullah Tayyib'i hesap edemediniz!

Arkadaşlarına "ölmeye gidiyorum" diye mesaj atıp köprüye koşan genç Yasin`i hesap edemediniz! Darbeciler hava kuvvetlerindense havadan saldırırlar diye Emniyet Binasının çatısına uçaksavar koyduran Emniyet Müdürünü hesap edemediniz!
Bakkalının sebze tezgahlarından tanklara barikat yapan Hüseyin amcayı hesap edemediniz! Hayatında sokağa sigara izmariti atmak kadar dahi kanunsuzluk yapmamışken o gece elinde baltayla sokağa çıkan emekli memur Asım abiyi hesap edemediniz !

Askeri garnizonlariı kapısını belediyesinin çalışanları ve iş makineleriyle kapatan belediye başkanlarını hesap edemediniz !

Yoksa plânınız muazzamdı evet...

Erzurum’da Trabzon`da, Adana`da, bir saat içinde sokağa inen onbinleri hatta yüzbinleri, Adapazarı’nda polisiyle yan yana askerle çatışan yüzlerce insanı, hükümetle araları limoni denilirken Diyarbakır`da, Van`da, Batman`da, Urfa`da alanları doldurarak devletine sahip çıkan Kürtleri ve zazaları hesap edemediniz !
Yoksa plânınız mükemmeldi, evet....

Ama! Ama!

Darbe saatlerinde kaldığı otel, gittiği havalimanları bombalanırken dahi Ankara, istanbul koşturup duran, bağıra çağıra alayına kafa tutan Ümmetin yıkılmayan tek kalesinin Başkomutanı,Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın zaptedilemez delilikanlılığını, vatan ve millet sevdalılığını, artık bizim bile tarif edemediğimiz yiğitliğini hesap edemediniz!

En önemlisi külli iradenin sahibini, Allah'ın tuzakları boşa çıkarıcı olduğunu hiç hesap edememişsiniz pensilvanya canileri..

15 Temmuz gecesi vatanın milletini iman dolu göğsüyle darbeci feto'nun itlerine karşı koruyan ve bu uğurda şehit olan tüm aziz vatandaşlarımız için bir kez daha fatiha okuyalım

Enes ERTAŞ

@enesertas

 
Toplam blog
: 11
: 51
Kayıt tarihi
: 24.06.15
 
 

Zalmin karşısında, mazlumun yanında. Diyarbakır / Öğrenci   ..