Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '14

 
Kategori
TV Programları
 

Perran Kutman “Ah Neriman” Dizisi ile Ekranlarda

Perran Kutman “Ah Neriman” Dizisi ile Ekranlarda
 

Mart ayından beri bekliyoruz “Ah Neriman”ı, oyuncu kadrosu oluştu, oluşacak derken işte karşımızda! Show TV ekranlarına yine bir hüzün, yine bir gülüş getirecek “Ah Neriman!”. Show Tv iddialı diziler ile bu yayın dönemine giriş yapıyor ve bence de en iddialısı da Perran Kutman’lı “Ah Neriman!” olacak gibi gözüküyor.

Perran Kutman’ın şimdiye kadar ekranda can verdiği karakterler seneler sonra bile hatırlanır ve izlenir. Bu konuda hem fikirsek, demek ki bu projeyi de titizlikle seçmiştir sanatçı!

Perihan Abla, Şehnaz Tango, Hayat Bilgisi, Deli SaraylıCanımın İçi gibi unutulmaz dizilerde izlediğimiz usta oyuncu Perran Kutman, ekranlara yeni bir dizi ile karşımızda ve aynı titizlikle de projeyi seçtiğine eminim!

Aramızda Kalsın dizisinin yönetmeni olarak da bilinen Hatice Memiş’in imzası bulunacak Ah Neriman, Eylül ayı içerisinde ekranlara gelecek. Yapımcılığını Süreç Film-İnci Gündoğdu’nun, yönetmenliğini Hatice Memiş’in üstlendiği dizinin senaryosunu ise Rüya İşçileri kaleme alıyor.

Dizide kadro da oldukça güçlü ve hem hüzün, hem gülmece ile bizleri kucaklayacak: Perran Kutman, Tarık Ünlüoğlu, Sezin Akbaşoğulları, Avni Yalçın, Burak Satıbol, Ahmet Rıfat Şungar, Filiz Taçbaş, Berna Koraltürk, Kıymet Nilay Deniz, Eymen Kaan Dipçin, Rüzgar Aksoy, Can Kolukısa, Bengü Şen, Erdoğan Sıcak, Zeliha Güney, Tolga Canbeyli, Armağan Oğuz, Selin Yeninci, Çağlar Sayın, Aybike Esin Tumluer, Zeynep Tuğçe Bayat ve Gül Arıcı.

Çekimleri başlayan dizi, Show TV’nin yeni yayın dönemindeki en iddialı projelerinden biri olacak.

Konusu; lüks bir hayat yaşadıktan sonra İstanbul’un fakir bir sentine taşınan dul kadın ve ailesinin hayat hikayesini anlatan dizinin tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizide Perran Kutman Neriman rolünde olacak ve üç kızı ile olan ilişkileri anlatılacak.

Dizinin tanıtımında Perran Kutman bir şiir okuyor o şiir şöyle;
Hayat sunduğu onca güzelliğe rağmen
Hep biraz eksiktir...
Hep biraz eksiktir,
Çünkü kimine asla yetmez...
Hep biraz eksiktir,
Tüm kalabalığına rağmen yalnızsındır aslında
ve ne kadar hak edersen et
Hayatın sana bahşettiği tüm güzellikleri
Hep biraz eksik kalacaktır.
Ardında bırakıp giderken onca güzelliği,
Tüm umutlarını, yıllarını
Hep biraz eksiktir...
Belki de eksik olan şey o koskoca yoksulluğun içindedir
Belki de...

Belki de bizden de bir şeyler bulacağımız “Ah Neriman!” hepimizin ilgiyle izleyeceği bir dizi olacağa benziyor. Kaliteli işler ile her zaman karşımıza çıkan Perran Kutman’ın isminin bile dizide olması verilmiş bir söz gibidir!

Hayatta isminizin imzanız olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..