Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Perşembe gününün galibi Yeter dizisi mi olacak?

Perşembe gününün galibi Yeter dizisi mi olacak?
 

Yeter Dizisi


Daha başlayalı 3 bölüm olan Yeter Dizisi büyük bir çıkış yaparak dün akşam yayınlanan 3.Bölüm ile zirvenin yeni sahibi oldu. Reklam verenlerin dikkat ettiği ve dizinin kaderini belirleyen kategori olan ABC1'de biriniciliğe oturmayı başardı.

Yıllardır zirvenin sahibi olan Kurtlar Vadisi bile dizinin gerisinde kaldı. Dizinin başrol oyuncuları Yurdaer Okur ve Pelin Karahan ile aile içi şiddete dikkat çekmek amacı ile hazırlanan dizinin yapımcısı Koliba Film bu gidişattan bir hayli memnun olsa gerek. Öyle ki daha 3. bölümden bu başarıyı yakalamak onları da memnun etmiştir. Perşembe gününün gedikli dizilerini geride bırakan bu genç dizi bu yükseliğini geçen haftalarda göstermişti. Total'de 3.olan dizi AB'de ise 4.olmayı başardı. Totalde en çok izlenen 2. dizi olması ile de dikkat çekti.

Sizce Yeter bu yükselişini sürdürebilecek mi? Perşembe akşamlarının erkek seyirirci hegomanyasına son verebilecek mi? Perşembe akşamlarının hakimiyeti kadın izleyiciye mi geçecek? İşte bu soruların cevabı için artık diğer haftaları bekleyeceğiz.

 

 
Toplam blog
: 14
: 1383
Kayıt tarihi
: 13.01.16
 
 

Medya ve televizyon sektöründe  yer alan hemen hemen her diziyi takip etmeyi seven birisiyim. Bun..