Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Kasım '14

 
Kategori
Haber
 

Pist'te deve kestiler, "gıg'ları çıkmadı, hostesleri soyundu, işten atıldı. Bu ne iş?!

Pist'te deve kestiler, "gıg'ları çıkmadı, hostesleri soyundu, işten atıldı. Bu ne iş?!
 

İşte o hostes.


 

 

           THY’da;  6 yıldır,  bazı bazı kabin memuru, bazen de hostes olarak çalışıyordu. Bir gün kafasına koydu ki  kısa yönden“ Ünleneceğim” Dedi. Zira herkes böyle yapıyordu. Ve modelliğe başladı. Cüretkar pozlar veriyor, dergi kapaklarını süslüyordu.

Nihayet olanlar oldu. THY İdaresi  bu Z. Ç isimli hanımı, işten azat eyledi. Onun cüretkar pozları şimdi Internet’lerde çalkalanıyor.

İŞTE O HOSTES. ŞİMDİ AÇIKTA AMMA, ŞÖHRETİ ŞİMDİDEN YAKALADI

         THY. Daha önceden uyarmıştı memurlarını. Saçınızı başınızı açmayın diye. Bunu derken, idare,  koskoca apron’da deve kesilmesini görmezlikten gelmişti  Pistin yakışığını bozdular ama, hiç etik üzerine lafları edilmedi. Üzerine yatıldı.  Ama kendi memurları  özel pozlar verince “ etik’ten dem vuruldu ve işine son verildi hatunun.

         Yorumcular sıraya girdi tabi “ Ne varmış açılmışsa saçılmışsa” diyen oldu. “ Bunlar sıradan pozlar”, “Cesaret isteyen poz görmedim” “Bunlar mıymış cesaret isteyen pozlar?” “Bi daha binmicem. İnsanların özel hayatına karışıyorlar” şeklinde konuşanlar oldu.

          Hostesin önü açıldın artık. Kelle kulak yerinde. Eeee, internetlerde ünlendi. Şimdi kolları sıvama zamanı. Gelsin mankenlik, kapak kızi, defileler, filmler. Dizler. En son bir klipte oynamıştı. Çok başarılıydı da.

     İDARE GEÇ UYANDI. ŞİMDİ HOSTES DEĞİL AMA, SOYUNMAK DAHA KARLI ÇIKTI    

          Daha önceleri de bir Barbie bebek çıkmıştı, dünyayı salladı. O da bizler gibi blog’cuydu. Endamlı, güzel mi güzel. Ne yazdığı önemli değil. Adı önemli değil. Blogger işte. Güzelliğiydi kendisini ön plana çıkaran. Adına PUCCA deniliyor.

          Kendisine yükselecek mecralar arıyordu. Su gibi talihi akıyordu. Kısa zamanda ünlenmek istiyordu  o hostes gibi.

Bu kızcağız blogger  olarak ün yaptı. Blogger olarak yazdığı iki kitap yüzünden. Kimliğini hep sakladı blog’larda. Blog sayesinde şimdi kitap evlerinde, TV’lerde boy gösteriyor. Kitapları kapışılıyor, hayranları artıyor. Bir nevi “Bloggerler kraliçesi”

         Japon’la Kore arası bir sima. Ancak ağız mimikler değiştikçe, zaman zaman güzelleşiyor. Bir de kendisini terk eden sevgilisi anıldığında.  Her şeyi açık bir kız. Ama açık saçık değil. Sözleri porno kokuyor ama, kimse sıkılmıyor. En iyisi mi biz, bizim blogculara sormaktansa,  bir tatlıcıya soralım  “Bize Barbie’yi nasıl tanımlarsın?”  diye: Şöyle derdi her halde: 

                                                                      HOSTESİMİZ BİR KLİPTE OYNARKEN

        "Kadın her şeyden önce, tatlı olmalı  tabii / Vücudu baştan başa kaymaklı kazan dibi / Saçlar tel kadayıfı, gerdanı muhallebi, / Parmak hanım parmağı, göğsü bülbül yuvası / Dudak dilber dudağı, yanak şambaklavası."

          Yakınlarda bizim bloglara da damlar. Herhalde sevenleri “Hoş geldin Ayda” diye  de seslenirler buradan kendisine. Açık saçık yazmada başı çekiyor. 2. Ramses gibi, 2’ nci Ayda olur da başımıza geçer mi? Ayda’yı da özledik hani. Bu kız, Ayda’nın eline su dökemez. Silip süpürür    vallahi.

          Sevgili İdaremiz, onu bizim mahalleye transfer etse, Sevgili Ayda’nın yokluğunu bir nebze unutur, teselli olur muyuz acep?

Ört ki, ölem!

NOT: Dün açıklama geldi THY'dan  o kadının işten atılması, performans düşüklüğündenmiş. Ve de 3 ay önce işine son verilmiş. Son olarak eski hostesin bir klibi de ortaya çıkarılmış.

BİR ÖNEMLİ NOT DAHA. "THY. Yönetim kurulu başkanı Hamdi Topçu, cüssesine göre dolu dolu değil. Boş adam. "Atatürk'ün yatı Savarona ne diyeceğiz?" diye soruyor medyada. C. Başkanına yağdanlıkçılık yapıyor. ona alınan 185 milyon dolarlık uçaği savunma uğruna. Hey gidi ollum Osman. El mi yaman, bey mi yaman, göreceğiz bu işlerin sonunda. Sen kimsin, Savarona kim. O Savaronayı, İngiliz Kraliyet ailesi Atatürke hediye etmişti.. Bu kadarlık mıydı senin THY İdaresinin başı olmak? Hı?!

 

İŞTEN ATILAN HOSTES

ADI PUCCA. kENDİ GAYRETLERİYLE REKLAMINI YAPTI. ŞİMDİ KÖŞE YAZARI. DELİ DOLU BİR KIZ.

THY DA ÇALIŞIRKEN, KLİP DE YAPMIŞ. ORTAYA DAHA YENİ ÇIKTI

PUCCA. O ŞİMDİ ANLI ŞANLI KÖŞE YAZARI. MİLLİYETTE  "CADDE" DE YAZIYOR.

MANKENİİMİZ ( SAĞDAKİ  )  " KISA YOLDAN ÜNLÜ OLMANIN YOLU, SOYUNMAKTAN GEÇER DÜSTURUNU  İYİ  BELLEMİŞ.

PUCCA. KENDİSİNİ İYİ  İDARE EDİYOR

BARBİE BEBEK GİBİ DEĞİL Mİ ?

 

 

HOSTSİMİZ, BİR YANDAN İŞTEYKEN, BİR YANDAN DA  KLİPLERDE, MANKENLİKLERDE SOYUNUYORMUŞ. ( Alttaki ve üstteki resimler)

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..