Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '15

 
Kategori
Güncel
 

Plaj Palas'ta hırsızlık

Plaj Palas'ta hırsızlık
 

görsel netten


Misafirlerimizi sabah saat 6 da evimize çok yakın olan plaja götürdük. Tan yeri henüz ağarıyordu güneş doğmadan deniz çok temizken girmek istediler. Yürüyerek plaja giden kanalın üstündeki köprüden geçtik. Plajın kıyısında devasa çınar ve çam ağaçlarının gölgesinde güzel bir park vardı. O parkta battaniyeler arasında adamlar uzanmış yatıyorlardı, herhalde geceden kalmışlardı, çünkü arkadaşlarımız onları anlatıyordu, galiba yatacak yerleri yoktu.

Oradan çıkınca deniz kıyısındaki plaja vardık, kumsalda hasır şemsiyeler açılmış uzanıp güneşlenecek şezlonglar sıralanmıştı. Deniz pırıl pırıldı dibi gözüküyordu, dalgadan eser yoktu. Şezlonglardan birisinin yanında genç bir kadınla bir bey yatıyorlardı, kumların üzerine büyükçe kartonları sermişlerdi. Başlarının alında çantaları vardı, yarı çıplaktılar. Bizim geldiğimizi görünce kalkıp üzerlerine bir tişört ve şort giyindiler ve üstlerine büyükçe bir örtü örtüp başlarına çektiler, görünmüyorlardı.

Aradan 2 dakika geçti çöpleri toplayan plaj görevlisi yanlarına geldi ve söylenmeye başladı: “Burayı PLAJ PALAS mı zannettiniz? Geceden beri buradasınız, kalkıp burayı terk edin.” Diyerek söylenerek uzaklaştı, onlar hiçbir şey olmamış gibi kalkıp oturdular. Aradan 10 dakika geçti plaj yavaş yavaş kalabalıklaştı, diğer bir plaj görevlisi onları takip ediyordu. Bayan ve bay ayağı kalktılar ayrılıp etrafta dolaşmaya başladılar ve birkaç dakika sonra gelip yerlerine yattılar. Akabinde plaj görevlisinin ikisi de gelip onları kaldırdılar, aralarında tartışma başladı, herkes oraya koştu. Meğer PLAJ PLAS'TA yatanlar aranan hırsızlardanmış ve plaj görevlileri onları gözetliyorlarmış. Çantalarından 3 tane cep telefonu, 1 tane araba anahtarı, 2 tane para cüzdanı çıktı. Hemen polis çağrıldı anons edilerek kayıp eşya sahipleri çağrıldı hep birlikte karakola götürüldüler.

Aklınızda bulunsun plaja giderken cep telefonu ve kıymetli eşyalarınızı yanınıza almayınız veya denizde yüzerken dahi çantalarınıza dikkat ediniz, gözünüzün ayırmayınız. Hırsızlar her yere dağıldı, evlere, iş yerlerine şimdide plajlara, kaşla göz arasında hırsızlık yapıyorlar.

NAHİDE ÇELEBİ

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..