Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Aralık '08

 
Kategori
Güncel
 

Polise kimlik sormak mı... Abovvvvv!!!!

Polise kimlik sormak mı... Abovvvvv!!!!
 

Birkaç tane zorba, yüz bulamadıkları bir konsamatristi bar basıp, herkesin gözünün önünde kaçırmış. Bu zorbalar bu eylemlerini hem de polis kıyafeti giyerek gerçekleştirmiş. Sonra bu kadını bir eve götürüp tecavüz etmişler, kanıt bırakmamak için de banyoda yıkamışlar.

Önce cürete bakın, sonra cehalete bakın, sonra da korkuya bakın.

Polis kıyafeti giyip, halkın polisten korkusunu kullanarak sen kalk kadın kaçır. Ardından utanmadan üç kişi art arda tecavüz et. Sonra banyoya geçir yıka. Allah bilir bunlar kadının içine hortum sokup spermlerini temizlemeye bile kalkmışlardır. Ne utanmazlık ne pislik… Cahil cüreti, cahil korkusu.

Üç erkek, üç tane koskoca adam sen kalk polis kıyafeti giy, zavallı bir kadını kaçır, alıkoy, tecavüz et. Ardından g.. korkusundan yıka, tehdit et, götür evinin önüne at.

Bunları yapan insan yani..

Şimdi bunlar polisin elinde. Durumlarını düşünmek bile istemiyorum.

Aslında benim üzerinde durduğum en az bu olay kadar önemli bir şey daha var o da, İçişleri Bakanı ve İstanbul Emniyet Müdürü’nün ‘Polise kimlik sorun’ şeklindeki vatandaşa olan önerileri.

Benim de bu iki değerli yöneticiye bir önerim var, ‘Allah için bir gün kılık kıyafet değiştirin, tanınmaz olun ve sizi aramak isteyen ya da kimlik soran bir polise siz kimlik sorun. Sonra da yaşadıklarınızı vatandaşla paylaşın.

Allah için yapın bunu, hadi, lütfen..

 
Toplam blog
: 121
: 1472
Kayıt tarihi
: 23.08.07
 
 

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü mezunuyum. 28 yıllık g..