Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '21

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Profesyonel Pano

 
Instagram’dan içerik üreticileri ve işletmeler için yeni özellik Profesyonel Pano...
Instagram, işletme ve içerik üreticisi hesaplarını tek bir yerden destekleyecek Professional Dashboard özelliğini kullanıma sundu.
Profesyonel Pano  sayesinde işletme hesapları ve içerik üreticileri; performans ölçümü, profesyonel araçları keşfetme, kullanma ve eğitici bilgilere erişim sağlayabilecek.  Profesyonel Pano bir nevi işletmelerin işlerini büyütmelerini ve içerik üreticilerinin başarıya ulaşmalarını kolaylaştıracak.
İşletmeler ve içerik üreticileri hesaplarının performanslarına göre son 30 günlük istatistikleri ve trendleri görebilecek. Böylece sayfanın performansını takip edebilecekler.
İşletmeler için alışveriş, içerik üreticileri için rozetler gibi çeşitli araçların uygunluk kontrolü sağlanabilecek ve başka hangi özelliklerin kullanılabileceği görülebilecek.  Bu durum işletmenin büyümesi için büyük avantaj sağlayacak.
İşletme  hesapları ve içerik üreticileri eğitici kaynaklarla platformlardan en iyi şekilde nasıl yararlanabileceklerini görebilecekler. Böylece hem gelişmeleri atlamadan haberdar olacaklar hem de gelişmelere uygun pozisyon almaları için fırsat doğacak.
 
 
 
Toplam blog
: 64
: 116
Kayıt tarihi
: 20.09.16
 
 

Ankara'da, esnaf bir babanın ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğu olarak dünyaya gözlerimi açtım. ..