Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Kasım '13

 
Kategori
Güncel
 

Rabia Tatlısı!

Rabia Tatlısı!
 

YENİ AFRODİZYAK


Resmi raporlara göre her üç gelinden biri, çocuk gelinmiş.

Her 10 çocuk gelinden dördü, ikinci eş yani kumaymış.

Ülkemiz bu konuda Avrupa şampiyonu, Kongo, Afganistan, Uganda ve Nijer'in ardından Dünya beşincisi imiş.

Kadın sığınma evlerinde barınanların üçte biri, kullanılıp! sokağa atılan bu çocuk gelinlermiş.

Gerdek gecesi amcalarının veya dedelerinin koynunda korkudan veya fiziksel bir sebeple ölenlerle ilgili bir bilgiye maalesef ulaşamadım. Ayrıca sonradan bulanıma girip intihar eden çocuklarımız hakkında da devletimiz herhangi bir kayıt tutmamış.

Bu çocuklar kimin?

Bu çocukları kimler, kimlerin koynuna sokuyor?

* * *

Egemen Bağış son tartışmalar üzerine; "Demokratikleşme Paketimiz ile yaşam tarzına müdahale suç sayılıyor. Herkesin yaşam tarzı güvencemiz altındadır" diye bir tivit yazmış. Güvence altına aldıkları yaşam tarzı yukarıdaki rezilliği yapan amcalar mı acaba?

* * *

Norveç'te bulunan B.bakan'a bir gazeteci konu ile ilgili bir soru sordu. Önceden belirlenmiş sorular dışında soru sorulmasına alışık olmayan B.bakan;

"Değerli arkadaşımı birileri herhalde özel olarak görevlendirmiş öyle anlıyorum. Çünkü 11 yıldır başbakanım, 4,5 yıl belediye başkanlığım var, biz kimsenin özel hayatına bugüne kadar müdahale etmiş değiliz. Halkımızın özel yaşamı, özel hayatı bizim teminatımız altındadır. Meşru hayat vardır gayrimeşru hayat vardır. Bu noktada da tabii ki ülkemizde bizim üzerimize düşen görevler vardır. Bu görevler de yasalarla bellidir. Yasalar bize hangi görevi verirse o görevler çerçevesi içerisinde adımlarımızı atarız." dedi.

Bazı durumlara cuk oturan çok güzel deyimlerimiz vardır:

"Kişi karşısındakini kendi gibi bilir".

* * *

Roterdam İslam Üniversitesi rektörü Prof. Ahmet Akgündüz, kızlı-erkekli evlerin savunulmasının (bir kişi bile savunmazken) ahlaksızlık olduğunu söylerken, 'Türkiye'de veled-i zina toplumu isteyenler var' demiş.

Modern hukuka göre (kendileri hukuk profesörüdür) zina; taraflardan birinin evli olduğu durumlarda oluşur. Peki, Ceza Kanunumuzdan zina'nın suç olması ne zaman çıkarıldı? 2005 yılının Mayıs ayında, yani ÇIRAKLIK döneminde.

* * *

AKP Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz, Düzce'de yerel yayın yapan Öncü Televizyonu'nun haber programına telefonla bağlanarak öğrencilerin barınma sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İbrahim Korkmaz, "Biz evimizde bile kız ve erkek çocuklarını aynı odada yatırmazken, nasıl olur da ergen çocukları aynı ortamlarda yatırır kaldırırız. Bu bir özgürlük değildir. Benim şahsi fikrimi sorarsanız, kız çocuklarıyla erkek çocuklarının bile okullarının ayrılmasını isterim" demiş.

* * *

Manisa'da öğrencilerin kaldığı bir eve baskın yapan polis, şimdilik başka bir suç uyduramadığı için gürültü yaptıkları gerekçesiyle her bir öğrenciye 88 TL ceza yazmış. Ayrıca evde kimlerin olduğunu ve ne aradıklarını sorgulamış. Demek ki bunlar iyi günlerimiz. Genç kızlarımızın ve delikanlılarımızın gözleri siyah bantlı, önlerinde suç aletleri olan ders notları veya okey takımları olmak üzere resimlerini AKİT veya benzeri gazetelerde göreceğimiz anlaşılıyor.

* * *

Bir süre önce, TV5'te güncel sorunların değerlendirildiği bir programda "Organ nakli" konusu konuşulmuş.

"Organ Nakli caiz midir?" sorusunu yanıtlayan Milli Gazete yazarı Mevlüt Özcan net cevap vermiş: "Hayır!"

Binlerce organ bekleyen hastaların olduğu ülkemizde, yazarın organ nakline karşı çıkmasının gerekçesi tüyler ürpertici: "... Organ nakli dinen sakıncalıdır. Çünkü; babanın penisi oğlunu takılırsa, cinsel ilişki kime yazılacak? Kız kardeşinin rahmi karına nakledilirse, karına nasıl yaklaşacaksın?..."

* * *

Hani bir zamanlar bir TV reklamı vardı, doktor bir kişiye ne resmi gösterirse göstersin kişi o ürünün adını söylüyordu. Durum aynen o reklama benziyor.

Hangi konu açılırsa açılsın aklı bacak arasına gidenler, mesir macunu dışında  ne ile besleniyorlar diye ben de sizin gibi merak ediyordum. Yanıt sosyal medyadan geldi: RABİA TATLISI.

Sağlıkla ve adaletle kalın.

İZMİR, 11 Kasım 2013.

 
Toplam blog
: 159
: 1303
Kayıt tarihi
: 19.06.12
 
 

1963 yılında Balıkesir'in şirin ilçesi Erdek'te doğdum. Yüksek lisans eğitimimi Dokuz Eylül Ünive..