Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '13

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Rahatlığına düşkün olanlar için ilginç ürünler

Milyarlarca insan arasından milyarlarca da insan modeli vardır. Herkesin kendi kişiliği, kendi fikirleri ve kendi alışkanlıkları vardır ve bunları da değiştirmek pek mümkün değildir.  E yaratılışı neyse o oluyor sonuçta.

Bu insan modellerinden biri de rahat insanlardır. Rahat insanlar, hem kişilik olarak rahat olurlar, hem de rahatlığını bir hayli düşkün olurlar. Kimi zaman sinir bozucu olsalar da kendilerine has hayat stili baya da özenilesidir aslında. Daha panik olan ve tez canlı insanlar bu tiplerden çoğu zaman hoşlanmaz ve eleştirir. Tabi rahat olanlar da onların hayat stillerini biraz garipserler ve fazla takıldıklarını söylerler.

Rahatlığına düşkün insana ne tür bir hediye seçilmeli peki? Çok fazla düşünmeye gerek yok aslında. Daha çok keyif veren ve tembelliğe teşvik eden ürünler onların son derece hoşuna gider. Hayatını kolaylaştıran ve yorulmasına izin vermeyen ürünler de seçebilirsiniz. Rahatlıklarına rahatlık katın ve onları kendi haline bırakın. En çok yayıla yayıla oturmayı seven bu kişilere bunu çağrıştıran ürünler kesinlikle birinci plana atılmalı. Baktıkça kendini bulmalı ve o ürünü benimsemeli. Evinde ya da ofisinde sürekli kullanmalı ve her seferinde de size teşekkür etmeli.

İlla rahatına düşkün birisine hediye almanıza da gerek yok bu ürünleri. Kendiniz de rahatınıza düşkün olduğunuzu düşünüyorsanız kendinize de bir güzellik yapabilirsiniz. 

 
Toplam blog
: 5
: 163
Kayıt tarihi
: 27.07.12
 
 

İzmir Anadolu lisesinden mezun olduktan sonra, bilgi üniversitesi reklamcılık okudum. O gün bugün..