Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '11

 
Kategori
Sinema
 

Red

Red
 

Film : Red  

Tür : Aksiyon  

Puan : 10 üzerinden 9  

Bu adamı eleştirmekten nefret etsem de filmi önermek adına bunu yapmam lazım. Çünkü bu adam olumsuz olarak eleştirilmeyi hiç hak etmiyor. Kısacası bu filmde yine Bruce Willis performansının kalitesine şahit oluyoruz.  

Gerçi Polat Alemdar sevenler bilirler ki peynir ekmek gibi adam vurulmasından sadist keyif alanlar bu işi iyi yapanlara hastalıklı derecede hayrandırlar. Bunlardan biri de benim sanırım.  

Büyük bir soğukkanlılıkla insan öldürülmesinden neden keyif aldığımızı tam olarak bilemiyorum ama bu adam bu işi kesinlikle çok iyi yapıyor.  

Eminim erkeklerin pek çoğu bırakın silah kullanmakta silah temizlemekte dahi son derece kötüdür. Bir de bazı insanın elinde silah gerçekten çok çirkin duran bir alet. Eğer gerekli karizmanız yoksa, kesinlikle silah sizi kullanıyormuş izlenimi yaratırsınız. Ancak Bruce Willis bu silahları kesinlikle kullanıyor.  

Seri halde adam öldürülmesinden büyük zevk alanlar için kesinlikle izlenilmesi gereken bir film… Tabi sürükleyici aksiyon ve oturduğunuz yerden macera yaşamışlık hissini de göz ardı etmemek lazım…  

 

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..