Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Reyting çanları Evli ve Öfkeli için çalıyor!

Reyting çanları Evli ve Öfkeli için çalıyor!
 

ATV'nin haftalık olarak yayınladığı dizileri konusunda başarılı sayılabilecek bir seyri olduğunu biliyoruz. Kırgın Çiçekler, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yeter gibi dizilerinin başarılı giden seyri sayesinde kanalın yüzü gülerken yine de sıkıntının yaşandığı yapımları söz konusu olabiliyor.

Son dönemlerde sıkıntı yaşayan dizilerinin başında pazar geceleri yayınlanan Evli ve Öfkeli geliyor. Başrollerinde Birce Akalay, Ayça Erturan, Ebru Cündübeyoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy,Sarp Akkaya ve Serkan Altunorak gibi isimlerin olduğu dizi yayınlandığı ilk haftalarda iyi bir izlenme oranı yakalamış ve kanalının yüzünü güldürmüştü.

Ancak son haftalarda Ziraat Türkiye Kupası'nda yayınlanan maçların pazara denk gelmesinden dolayı 1-2 hafta yayınlanmayan dizi bu durumun yarattığı sıkıntılarını ciddi anlamda yaşamaya başladı.

Bir dönem ilk 5'ten inmeyen yapımın dün yayınlanan bölümü TOTAL'de 16. AB'de 15. ABC'de 14. olabildi.

Survivor'un başlaması ile reyting sıralamasında yaşanan karışıklıktan en zararlı çıkan yapım olan Evli ve Öfkeli'nin bu şekilde devam etmesi halinde kanal tarafından uyarı alabileceği konuşuluyor.

Hatta uyarı hafif kalabilir, yayın gününe müdahale edilebilir. Çünkü kanalın yeni dizisi Aile İşi'nin yakın zamanda yayına gireceği konuşulurken, yayın günü duruma göre Evli ve Öfkeli'nin yerine gelebilir.

Sevimli bir dizi olduğunu düşündüğümden ekibe bol şans diliyorum.

Aksi takdirde Evli ve Öfkeli isminden yalnızca Öfkeli ismi kalacak gibi.

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..