Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '11

 
Kategori
Futbol
 

Rezil futbol

Acaba biz futbolmu oynadık yoksa başka bir şeymi diye insan kendine sormadan edemiyor. Almanlar top kendilerindeyken ayağa pas ile bizi yordular. Kaptırdıklarında ise kendi yarı alanı, karşı alan demeden pres ile bizi uzun top oynamaya ittiler. Buna uzun topta demeyelim bence gelişigüzel vuruşlar ile topu kendi kalemizden uzaklaştırdık terimi daha iyi bir terim olsa gerek. Biz top bizdeyeken hızlı çıkalım dedik ama ilerde çoğalamadık. Arda bir sağ kanatta bir sol kanatta idi. Ancak bekler bindirmeyi yapmayınca da pas yapmaya çalışarak top orta sahaya kadar geri geldi. Bir iki defa geldik ama ondada ya biz beceriksizdik yada kaleci başarılıydı.

Benim anlamadığım bir diğer noktada Milli Takım belirli bazı futbolcuların takimı mı acaba. Eğer öyleyse Tuncay ve Nihat neden yoktu takımda! Lig başlayalı 5 hafta oldu kendi takımında son hafta oynayan Gökhan Gönül' ün, Galatasaray da 3-4 haftadır oynamayan Servet' in ve 8 ayda sadece 8 dakika top oynayan Hamit' in bu takımda ne işi var. Başka bu mevkilerde oynayacak futbolcu yokmu acaba. Almanlara kaptırmayalamım diye aldığımız Ömer Toprak neredeydi, Galatasaray da Servet in yerine oynayan Gökhan Zan neredeydi, İBB den, Bursaspordan hiç bu formayı hak eden futbolcu yokmudur acaba? Ha birde süper orta saha oyuncusu ! Sabri de neden bu kadar ısrar edilirki.  

Bu oynadığımız futbol ile şampiyonaya gitsek ne olur o da bilinmez. En iyisi biz dişimize göre takımlarla bir şampiyona olursa orada oynayalım daha iyi olut gibime geliyor.

 
Toplam blog
: 4
: 85
Kayıt tarihi
: 25.06.11
 
 

Üniversite mezunuyum. Özel bir bankada çalışıyorum. Futbol izlemeyi, kitap okumayı seviyorum. Fanati..