Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Temmuz '13

 
Kategori
Siyaset
 

Roller değişiyor! BDP-CHP PKK- Taksim Gezi Parkı platformu

Artık roller değişiyor. Hem de görünür bir şekilde. Ülkenin iç huzurunu bozmak ve şiddetle darbe yapmaya çalışanların kimlikleri el değiştirdi. BDP'nin yerini CHP aldı. PKK'nın yerin Taksim Gezi Parkı Platformu aldı.

Günlerdir yaşananlar ve ülkede yaşatılanların tek bir gerçeği var. Beceriksizlikleriyle sandıktan iktidar çıkartamayanlar artık bunu sokaklarda aramaya başladılar. İnsanları rahatsız ederek, ülkeyi gererek istediklerini alacaklarını sanıyorlar. Velev ki bu hükümeti al aşağı ettiler. Ama bilmiyorlar ki onların beceriksizlikleri bitecek. Hayır hayır. Bitmeyeceği için bu halk onları yine iktidar yapmayacaktır.

Bu iş karakter ve beceri işidir. Zira onların üzerine çamurun izi gibi üzerlerine bu yapıştı. Zira tescilli beceriksizler bunlar. Proje yok, fikir yok, gelecek yok, vizyon yok, bırakın bunları kendi partilerini bile yönetmek bir kenara kabiliyet yok.

Pardon bunların bir kabiliyeti çıktı. bölmek ve bölücülük yapmak. Provokatörlük yapmak. İthal direniş ve devrimcilerle iş çevirmek.

Dediğim gibi roller değişti. Bakalım daha neler değişecek.

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..