Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Mayıs '10

 
Kategori
Güncel
 

Rusya ile vizeler kalkıyor

Rusya ile vizeler kalkıyor
 

http://www.turkislambirligi.com/


Medvedev'in ziyaretinde müjde verilecek

Türkiye ile Rusya arasında vizesiz dolaşımı öngören anlaşmanın iki ülke yetkili heyetleri arasında parafe edildiği ve Rusya Devlet Başkanı Dimitriy Medvedev'in 11-12 Mayısta Türkiye'ye yapacağı ziyaret sırasında imzalanması halinde yürürlüğe gireceği bildirildi.

Rusya ile vizelerin kalkıyor olması Türk İslam Birliği'nin oluşmasının önüne Allah'ın dilemesi dışında kimsenin geçemeyeceğini bir kez daha bizlere gösteriyor. Sık sık söylediğim gibi gündemi yakından takip edenlerin çok net görecekleri bir gerçek var o da Türkiye'nin dünyada artan rolü.Bir ağabey olarak huzuru, barışı sağlamanın rolünü Türkiye Osmanlı'dan devralmıştır. Dünyadaki zulmün, baskının, katliamların son bulmasının tek yolu bu birliktir. O yüzden her müslüma'nın bunun için dua etmesi gerekir.

Büyük bir sevinç ve mutluluk tüm dünyayı kaplayacaktır ancak bu nasılsa olacak o yüzden benim birşey yapmama gerek yok diye düşünmek yanlış olur. Eğer bu kadar zulme, katliama insanlar gözlerini yumup beklerlerse Allah'ın cevabı çok çetin olabilir, o yüzden herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeli bu isteklerini her ortamda söylemekten çekinmemelidir.

http://www.haberturk.com/

 
Toplam blog
: 145
: 1324
Kayıt tarihi
: 08.11.09
 
 

Dünyaya sevginin hakim olması için iyilerin ittifak etmesi gerektiğine inanıyorum. Sevgi, şefkat,..