Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Eylül '17

 
Kategori
Spor
 

Ryan Mendez, Murillo, Trezeguet, Gary Rodriguez... Süper Ligin Parlayan isimleri...

Süper Ligin henüz başında sıralamaya baktığımız da süpriz sonuçlar görüyoruz. Kayserispor'un süpriz yükselişi bunlardan biri.. Durarak oynamayı sevmeyen, kanat oyuncularını çok iyi kullanan,orta saha da top kapmayı seven yıldızları olan bir takım Sumudica 'nın takımı..

Boldrin ve Varela gerçekten birbirlerine çok iyi uyum sağladılar. Defansta Kanabıyık takımın sigortası gibi.Sapunaru ve Umut tecrübesi ile takımda sorumluluk alabiliyor. Ryan Mendez adeta tek başına takım gibi. Her yere yetişmeyi başarabiliyor.

Bugün bu formu ile rahatlıkla 4 büyüklerden birinde forma giyebilir. Sumudica 'nın takımı özellikle kendi sahasında çok etkili.

Bir diğer başarı Göztepe ye ait. Beto kalesinde çok başarılı maçlar çıkardı. Castro ve Scarione ikilisinin transferi tam isabet. Birbilerini hem çok iyi tanıyorlar. Hem çok etkililer. Leo Scwellen ve Peybernes gibi çok iyi niyetli 2 defans oyuncusuna sahipler. Jahovic ve Ghilas gol yollarında yıpratıcı oyuncular. Böyle olunca Göztepe nin sıralaması hiç tesadüf değil...

Kasımpaşa da bu sene güzel futbol oynayan ekiplerden. Ofansı düşünmeleri ve mücadeleden hiç kopmamaları avantajları. Murillo ve Neumayr çok isabetli transferler. Trezeguet ise takımın yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Galatasaray ve Beşiktaş ise sıralamada öne çıkan takımlar. Galatasaray çok iyi bir uyum yakalamışa benziyor. Tıpkı Geçen senelerde Beşiktaş'ta olduğu gibi birçok şeyi başarabilen ve birbiri ile yardımlaşmayı seven oyunculardan kurulu bir kadro. Schneider ve Podolski nin yokluğunu hiç aramadılar.

Orta sahaları gününde olduğunda pek çok takım koydukları tempoya ayak uyduramıyor. Bunda Rodriguez ve Tolga nın formu yanında Ndaye ve Belhanda nın da katkıları büyük..

Beşiktaş ise Negredo'nun formunu bulması halinde büyük fark yaratabilir. Şu an onlar için Cenk'in formunun yanında Negredo'nun koyacağı katkı çok önemli. Babbel ile  çok yönlü bir orta saha oyuncusunu iyi işleyen bir orta sahaya katmayı başardılar.  Porto maçı ile de Lige güzel bir dönüş yaptılar.

Tabi ki bu sıralama her an değişebilir. İlerleyen haftalar çok daha renkli geçecek futbol açısından...

 

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..