Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ocak '20

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Saat Süs Eşyası Oldu

Saati icat edenler bilselerdi baştan bunu yaparlardı çünkü zamanı gösterirken fiyatı 100 lira ise şimdilerde süs eşyası olunca 500 lira oldu.

İhtiyaç kalmadı değeri arttı, böyle bir şey görmedim ben!

Vakti göstersin diye saat alan var mı? Sanmıyorum çünkü buna gerek kalmadı; cep telefonu, bilgisayar, hatta televizyon, her şeyde saat var.

Bu durumda saat ne işe yarar diyorsunuz. Saatçiye git bak bakalım ne işe yarıyormuş, gençler bileklerine takmak için servet ödüyorlar. Moruk Niyazi ben bile düşünüyorum da ağır oluyor bileklerim ağrıyor.

Saat artık zamanı göstermiyor süs eşyası oldu ya göz kamaştırıcı modeller markalar, para var bu işte. Gerçi eskisi kadar satılmıyor ama ne gerek var 1 adet saat ile 5 tane saatin parasını alıyor zaten.

Gençler saatin kaç olduğuna bakmıyorlardır eminim, havası yetiyor! Ucuzu da var tabi 50, 100 liraya; ama saatin değeri genç takılanlar için satın alırken verdiğin para kadar.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..