Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '19

 
Kategori
Kitap
 

Sabret, Şükret, Seyret

 
Bir dost var gönül yolunun yolcusu. Bir dost ki, iki dünya arasında köprü oluşturmuş. Hem de kendisi için değil, sevenleri için... O ki, insanların dertlerini dertlenmiş. O ki, kendini insanlığa adamış. Gönül insanı ve yol arkadaşı.
 
Kim mi?
Tabiki ‘Muhammed Gül Hoca’ m..
Araştırmacı Yazar Muhammed Serkan Gül, o güzel insan. Hizmetlerin ve yaptıkların her zaman amacına ulaşsın. Aldığın dualar ile hakka gidesin. İnşallah.
 
Muhammed Serkan Gül kimdir?
Kahramanmaraş Elbistan’da doğdu. 35 yaşında. Yaptığı sohbetlerle genç yaşına rağmen farklı yaşlardan pek çok insanın severek takip ettiği bir isim haline gelen ve sosyal medyada “Muhammed Gül Hoca” adıyla tanınan yazar Muhammed Serkan Gül’ün yeni kitabı “Sabret, Şükret, Seyret” çok kısa zaman içinde 8. Baskısıyla tüm seçkin kitap evlerinde yerini almaya devam ediyor!
Duruşuyla ve yaptığı konuşmalarla, iş dünyasının, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinin yakından takip ettiği bir isim haline gelen araştırmacı yazar Muhammed Serkan Gül, milyonlarca kişinin takip ettiği paylaşımlarıyla birçok insanın kötü alışkanlıklarını bırakmasına vesile olmasıyla da tanınıyor. Yaptığı sohbetler ve yazılı paylaşımlarla sosyal medyanın en dikkat çeken isimlerden. Yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanan genç yazar; manevi pencereden baktığı bakış açısı ve gelişen çağın denklemindeki paylaşımlarıyla gençleri sahip olduklarını farketmeye, yeteneklerini ve potansiyellerini keşfetmeye çağırıyor. Özellikle yolun başındaki genç kişilere hayatta karşılaşacakları zorluklar ve bunları aşabilme metotları üzerine tavsiyelerde bulunan yazar, kitabının anahtar kelimeleri olan “Sabret, Şükret, Seyret” formülünü şu cümlelerle anlatıyor: “Hayat bize Yaradan’ımızın bir armağanıdır. Bu kitaba dokunabiliyorsa ellerin, yazdıklarını okuyabiliyorsa gözlerin ve okuduklarını anlayabiliyorsan şanslısın çünkü bunlar hayatını kolaylaştıran ve sana verilen birer armağandır. Ancak hayat iniş çıkışlar ile doludur ve zorlukları da vardır. Şayet sen de hayatın zorlukları ile yoruldun ise, kendini yalnız hissediyorsan, umudunu yitirdiysen veya hayatını güzelleştirmek daha sağlıklı ve mutlu yaşamak istiyorsan bu kitabı okumalısın. Çeşitli mecralarda yazarlık da yapan Muhammed Serkan Gül, Evli ve 3 çocuk babasıdır.
 
 
Toplam blog
: 48
: 286
Kayıt tarihi
: 19.11.17
 
 

Aslen Malatyalı olup 1978'de İstanbul'un Fatih ilçesinde Vefa semtinde doğdu. Özel sektördeki baz..