Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

SAÇ TEDAVİSİNDE BÜYÜME FAKTÖRÜ DÖNEMİ

SAÇ TEDAVİSİNDE BÜYÜME FAKTÖRÜ DÖNEMİ 


Cansız saç telleri, mat bir görünüm ve saç dökülmesi hepimizin canını sıkmaktadır. Günümüz metropol yaşamında çoğumuzun yaşadığı en büyük sorunlardan biri saçlarımız. Günlük yaşam koşturması, çevresel faktörler, stres saçlarınızın sağlığını direkt olarak etkiliyor. Kadın ve erkek için özgüveni etkileyen en önemli unsur saçların bakımlı ve sağlıklı görünmesi. Peki ama bu koşturmanın içinde kalıcı ve pratik bir bakım nasıl yapılır?

Tüm dünyada teknolojinin sunduğu imkanlardan yararlanan Esteworld Plastik Cerrahi Hastaneleri yenilikleri takip edip uygulamaya devam ediyor. 15 günde bir yapılan Growth Faktör uygulaması ile saç kalitenizi arttırabilir daha gür ve dökülmeyen saçlara kavuşabilirsiniz.

Growth Faktör Nedir?


GF saçımızın büyümesi, gelişmesi ve sağlıklı uzaması için gerekli olan 33 büyüme faktörünün içinde bulunduğu bir kürdür. Tüm büyüme faktörleri FDA onaylı olup saçın ihtiyacı olan tüm vitamin ve mineralleri kapsar.

Konusunda uzman olan hekimlerimiz Skin Stamp adı verilen bir cihaz ile saç derinizde mikrokanallar açar. İçerisinde büyüme faktörlerin bulunduğu Growth Faktör kürü açılan bu kanalların içlerine yedirilir. İşlem sırasında herhangi bir ağrı/acı hissedilmediği gibi seans sonunda günlük yaşam konforunuzdan ödün vermeden sosyal ve iş yaşamınıza devam edebilirisiniz.

15 gün aralıklarla yaptırmanız gereken bu işlemin süresi 15 dakikadır. 4. seanstan itibaren etkisini görmeye başlayacağınız bu işlemde başarı oranı %87 dir. Aynı zamanda kaş ve sakal gibi bölgelere uygulandığında kıl kalitesinde artış gözlemlenmektedir.

Tüm dünyada binlerce başarılı sonuç elde eden bu tekniği ünlü oyuncular ve modellerde tercih etmektedir. 

Yoğun iş yaşamı ve hayat mücadelesine kapılıp kendinizi ihmal etmeyin. Unutmayın hayat en değerli hediye ve biz, bize sunulan bu değerli hediyenin başrolünü oynuyoruz. Sağlıklı yaşamak, genç ve dinç görünmek için küçük müdahaleler yaptırmayı ihmal etmeyin. Doğal ve sağlıklı görünmek için kendinize vakit ayırın.

 

Dr Servet Terziler
Esteworld Plastik Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı & Medikal Estetik Hekimi

Facebook/drterziler
Twitter/drterziler
İnstagram/drterziler
Linkedin/drterziler

www.esteworld.com.tr
servet.terziler@esteworld.com.tr

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 51
: 582
Kayıt tarihi
: 10.12.14
 
 

1968 yılında İstanbul'da doğdum. Lise eğitimini Kabataş Erkek Lisesi'nde aldım. 1985 yılında İsta..