- Kategori
- Sağlıklı Yaşam
Sadece bir bardak içmeniz karaciğerinizde yenilenmeyi sağlıyor…
Son dönemde Karaciğer yağlanması için tedavi yöntemi olarak önerilen içeceklere şöyle bir baktım da, güvenemedim. Araştırayım ve doğal yöntemler nelerdir diye yola koyuldum.
Vücudumuzdaki en önemli organlarımızdan bir tanesi olan karaciğerimizi ne pahasına olursa olsun korumalıyız. Bu bilinen ve herkesin yapması gereken bir eylem!
Çalışmasında bozukluk olan bir karaciğer, toksinlerin kan dolaşımına karışmasına ve birikmesine neden olacaktır. Bu da birçok hastalığa davetiye çıkarabilir.
Karaciğerimizi korumak için hem sağlıklı beslenmeli hem de sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeliyiz. Ancak, günümüzde bize sunulan ve alıştığımız hızlı yaşam tarzı buna pek de müsaade etmemektedir.
Bize ev yemeği pişirip tüketmeye fırsat bırakmayan işlerle meşgul olduğumuzdan, soluğu abur cuburlar ve sağlıksız atıştırmalıklarda alırız ve toksinlere maruz kalırız.
Vücuttaki toksin oranının artışından dolayı yılda en az iki kere, karaciğer detoksu yapmamız uzmanlarca öneriliyor.
Eğer karaciğerinizi nasıl dinlendireceğinizi bilmiyorsanız ve merak ediyorsanız, doğru adrestesiniz demektir. Sizlere, karaciğerinizi toksinlerden arındıracak ve çalışmasını iyileştirecek tamamen doğal bir içecek tarifi sunmaya çalışacağım.
Yapmanız gerekenler:
Karaciğer Yenileyen İçecek Nasıl Yapılır?
Gerekli Malzemeler: Portakal Suyu, Limon Suyu, 1 Litre İçme Suyu, Organik Bal ve bir avuç dolusu taze nane yaprağı!
Hazırlanışı: Bir tencerede suyu kaynatın ve sonra nane yapraklarını ekleyin, karışımı 5 dakika boyunca kaynatın, ocaktan alın. Karışım soğuduğunda portakal ve limon suyunu da ekleyin ve içine biraz limon rendeleyin. Balı da ekleyerek iyice karıştırın ve için.
Karaciğer Dostu bu karışım soğukken ya da sıcakken içilebilir. Bu tarifi her sabah yaparsanız, karaciğerinizde olduğu kadar sindirim sisteminizde de performansın iyileştiğini göreceğiniz!
Bir haftalık döneme süresinden sonra ara verip, yılda iki kez uygulamanız yeterli. Ben denedim ve fazlasıyla memnunum.