Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Haziran '13

 
Kategori
Erkek Modası
 

Sakal ekimi tedavisi

Sakal ekimi tedavisi
 

Sakal bir çok insan için, olmazsa olmaz bir olgudur. Bazı erkekler sakallarını uzatmıyor olsa bile kendinde sakal olduğunu bilmek ister. Buda aslında pek anormal karşılanmaması gereken bir durum.

Bazı nedenlerden dolayı bazı erkeklerde sakal çıkmaz. Bunun nedeni hormon yapıları genetik özellikleri gibi aslında kendinde bir sorun olmayan eskiden gelen sorunlardan dolayı köse kalmış erkeklerdir. Bazı kaza sonucu yaralanma veya yanık gibi de nedenlerden dolayı erkeklerde sakal olmayabilir. Ben daha çok sakalın nenden olmadığı ile değil, nasıl tedavi edileceği ile ilgili bilgiler vermek istiyorum.

Sakal tedavisi sadece ekim yaparak düzeltilebilir. Bu yöntem tektir anma kalıcı bir yöntemdir. Ölene kadar bir sorun olmazsa o sakallar çıkar. Peki sakal tedavisi nasıl yapılıyor der iseniz, ense bölgesinden alınan saç köklerinin toplanarak sakal çıkmayan bölgeye ekilmesine sakal ekimi denir. Sakal ekimi çok uzun sürmeyen basit ama kalıcı bir yöntemdir. Mutlaka sorunlarınıza bir çözüm olacaktır.

Peki bu sakalar ne zaman çıkar ? sakallar ekildikten ortalama 2 ay sonra yavaştan yavaştan çıkmaya başlarlar. Bu süreç öncesinde sakallar yani ekilen sakallar dökülür. .Bu beklediğimiz normal bir süreçtir. Çıkan sakallar ense bölgesinde ki saç kökleri kullanıldığından kolay kolay dökülmez. Ekilen köklerinde işçilik olarak yüzde 95 oranında bir başarı oranı ile sakal ekimi yapılır.

Sadece sakal köse erkeklere değil, sakallarında seyreklik olan erkeklere de yapılabilir. Bu da sıklıkla istenen ve yapılan bir uygulama. Burda ki durumda da aynı şekilde ense den kök alınır. Ve ince bir çalışma ile sakallara ekleme yapılır. Tabi bu bazı hesaplara tabi tutulduktan sonra ekime başlanması gereken bir durumdur. Titiz bir çalışma gerektirir.

Sakal ekimi tedavisi fiyatları da oldukça düşüktür. Normal bir saç ekimi fiyatına göre daha düşük fiyatlarda bu işlem yapılır. Net bir fiyatı yoktur. Çünkü sakal ekiminde fiyat yapılacak olan ekimini saç kökünün miktarına göre belirlenir. Buda bir muayene sonrası belirlenebilecek bir ücrettir. Ücretsiz muayene olarak sakal ekiminin maliyetini öğrenebilirsiniz.

Op Dr Ali Mezdeği

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..