Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Şubat '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Salaşlığın arasından sızan zarif ışıltı

Salaşlığın arasından sızan zarif ışıltı
 

Salaş görüntülerin arasından sızan parıltılar, BCBG Max Azria 2016-2017 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nu farklı ve etkileyici kılan en önemli detaydı. Oversized parçalar ve asimetrik kesimler ince silüetleri daha da ince gösterirken, simli parçalarla öne çıkartılan zerafet, koleksiyona hoş bir tezatlık katıyordu. Kesik kesik modeliyle bacağı saran parıltılı taytlar, uzun elbiselerin ve eteklerin arasından yüzünü gösterirken, kombinlere aykırı bir duruş da veriyordu.

Sadece bacaklarda değildi parıltılar. Aynı zamanda kıyafetlerin kol, boyun ve göğüs detaylarında da aynı zerafet yer alıyordu. Yün kumaşlardan tasarlanan kabanlar, elbiseler ve eteklerin yanında derilere, kürklere, poplin gömlek elbiselere, denim takımlara ve trikolara da koleksiyonda yer veriliyordu. Bohem tarzını yansıtan uzun, şifon elbiseler de koleksiyonun rahat görüntüsüyle birebir uyum içersindeydi.

Renkler kış aylarında çok tercih edilen natürel tonlardı. Siyah, krem, grinin yanında yağ yeşili, kahverengi, mavi ve bordonun tonları da koleksiyona renk katıyordu. Çizgilerin hakimiyeti gözlerden kaçmıyordu. Ayrıca fırfırlara ve asimetrik kesimlere çok yer verilmişti.  Her lookta dikkat çeken bir diğer unsurda, kat kat giyilen kıyafetlerdi. Layering trendinin farklı yorumu BCBG Max Azria 2016-2017 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'nu sıradışı kılıyordu.

Ayakkabılara bakacak olursak, maskülen stile sahip, düz, deri ayakkabılar dikkat çekiyordu. Bu ayakkabıların en göze çarpan detayı üzerinde yer alan kürklerdi. Önü açık, çapraz bantlı ayakkabılarda da kürk detaylar bulunuyordu.

BCBG Max Azria 2016-2017 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'na ait tüm lookları aşağıdan inceleyebilirsiniz. Trendler ve stil önerileriyle ilgili yazılarıma "PIMOOD"dan ulaşabilirsiniz.

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..