Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '10

 
Kategori
Futbol
 

Şampiyonluğa bir durak kala!

Şampiyonluğa bir durak kala!
 

Haydi kanaryalar!


“Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür, adı konulamaz.” İslam Çupi

Fenerbahçe Spor Kulübü, Dünya'nın en büyük spor kulüplerinden biri. Kulübümüz, 9 branşta; 1700'e yakın sporcusu ile mücadele verirken; kulüp içindeki 700 çalışanıyla da kulübümüze diğer alanlarda hizmet veriyorlar.

Christoph Daum, oyuncularıyla bir toplantı yaparak, "Her zaman her yerde takım olarak hareket etmeliyiz. Bugün takım olarak çalışacağız. Pazar günkü finale takım olarak çıkacağız. Bizi güçlü yapan budur, takım ruhudur. Her zaman her şeyi takım olarak yapacağız. Trabzonspor karşısında hep beraber mücadele edeceğiz, takım olarak savaşacağız. Herkes arkadaşına yardım edecek ve zafere takım olarak ulaşacağız" sözleri ile motive etmiştir. Bütün, bu çalışmaların karşılığı, İnişlerin ve çıkışların yaşandığı bir sezonu bitirmek üzereyiz.

Büyük takımın büyük taraftarları şimdi gün destek günü. Önümüzde sadece 90 dakika var, şampiyon olmak ve kupayı havaya kaldırmak için. Her nerede olursak olalım maç başlamadan önce çubuklu formalarımızı giyerek, şampiyonluk havasına girelim. İnanmak başarmanın yarısıdır, biz onlara inandığımızı şimdiden gösterelim! Bayrakları hazırlamayı da unutmayın!

Bol şanslar. Saygı ve sevgilerimle...

 
Toplam blog
: 15
: 830
Kayıt tarihi
: 05.05.10
 
 

Doğduğum yıl 1959, doğduğum yer doyduğum yer değil. Baba mesleği dolayısıyla göçmen kuşlar gibi gezd..