Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Eylül '07

 
Kategori
Futbol
 

Şanlı Galatasaray taraftarlarına...

Şanlı Galatasaray taraftarlarına...
 

Sevgili galatasaray taraftarları, içleri cimbom sevgisiyle dolu, sarı ve kırmızının ne anlama geldiğini bilen Avrupa'da kupa almanın hazzını yaşayan 3 yıldızı bulunan ve neredeyse tüm dünya tarafından tanınan kader yoldaşlarım. Benim bu yazdıklarımdan ancak ve ancak siz birşeyler anlayabilirsiniz. Çünkü Türkiye'de bu sevinçleri yaşamış hep enleri olan bir klübün taraftarısınız.

Bu klüp sarı ve kırmızıdan oluşur ve adı GALATASARAY'dır. Taraftarları sadece sarı ve kırmızıyı sever ve her zaman beyefendidir(Sonradan yazacaklarım sadece verilmesi gereken bir cevaptır). Bakmayın siz geçen sezon yaşanan olaylara o kendini bilmez iki tane adamın Galatasaray taraftarını küçük düşürmek için alkış beklediği gece yaşanan olaylara.O gece yaşananlar sadece gerçek Galatasaray taraftarının o kendini bilmez insanlara verdiği bir cezadır.

Neydi bu cezaki bir hatırlasak seyircisiz beş maç ve bir miktar para. Bu Galatasaray sevgisi adına bütün taraftarların katlanacağı bir cezadır. En azından başımız dik ve verilmesi gereken cevabı en iyi şekilde verdiğimize inanıyorum. (Alkış bekleyenlere binayen) O geceyi ve sonrasını gazete manşetlerini önüne gelen insanların konuşmalarını herşeyi çok iyi hatırlıyorum. Neymiş efendim 'Galatasaray taraftarına yakışmadı' bize göre değil' 'olmaması gereken şeyler oldu' gibi bir sürü safsatalar yazıldı. Bence en iyi cevabı verdik.Hangi akla hizmet bizden alkış bekledinizki?Hakemlerle resmen oynadığınız federasyona ateş püskürdüğünüz masa başında bütün skandallara rağmen hala yalan söylediğiniz (İlgimiz yok dediğiniz Sn Cihat OSKAY) ve bence hiç haketmediğiniz şampiyonluğu kazandıktan sonra Şanlı GALATASARAY taraftarından alkış beklediğiniz gece için aldığınız cevap karşısında şoke olduğunuzu söylediniz. Ne bekliyordunuz ki gerçekten alkış mı?Sadece gülerim ben..


Şimdiyse o kendini bilmez adamlardan birisi çıkıyo ve diyor ki ''Dünya takımı olabilecek tek takım var. O da fenerbahçe(Biz kendi aramızda ezik fener diyoruz) ve çeyrek finale ya da yarı çıkarsak biz artık dünya takımı oluruz diyor. Bense gazetede okuduktan sonra sadece GÜLÜYORUM ve aklımdan şöyle bir cevap geçiyor. Biz sizin geçeceğiniz yolları geçtik ve sizin hedeflediğiniz çeyrek yada yarı final dediğiniz yerlerden sonraki kupayı aldık ve siz de öyle bakakaldınız daha sizin dünya takımı olabilmeniz için 40 fırın ekmek yemeniz de yetmez başka şeylerde yemeniz gerekir. Üstüne üstlük bir de yine utanmadan alınan kupayada tesadüf dediniz.

Anlıyorum sizi bunun ne anlama geldiğini biz çok iyi biliyoruz. Sizin beceremediğiniz şeyleri biz yaptık.Siz GALATASARAY adının sarının ve kırmızının ve bu şanlı klübün taraftarlığının ne anlama geldiğini bilmiyosunuz ve asla bilemeyeceksiniz.Gerçek bir kupanın sahibi olmanın nedemek olduğunu asla bilemezsiniz.Sadece kendinizi avutun eğer yapabilirseniz çeyrek finale çıkın bu sizin için en büyük başarıdır.Daha fazlasınıda beklemeyin sahip olamazsınız bizim sahip olduğumuz şeylere adınız görülemez herhangibir avrupa kupası finalinde.

Evet sevgili Galatasaray taraftarları ben ve biz bu anlattıklarımın anlamını biliyoruz sarının ve kırmızının Galatasarayın ve uefa kupasının ve takım sevgisinin. İyiki varsın cimbom iyiki varsınız sevgili galatasaray taraftarları Sevgilerle.........

 
Toplam blog
: 9
: 3470
Kayıt tarihi
: 18.08.07
 
 

Konya Ereğli doğumluyum koyu bir Galatasaray taraftarıyım.3 yıldır İzmirde yaşıyorum.Dayanıklı tüket..