Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Kasım '07

 
Kategori
Psikoloji
 

Sapıklara suçüstü

Durum dusundugumden daha da vahimmis. Sonunda resimleri de orttuler baslikli yazima yazilan yorum, durumun icler acisi oldugunu gosteriyor. Sahis diyorki, kis gunu altlarina giydikleri tangalar gorunerek gezmeye devam ederlerse tecavuz artarmis. Biz Anadolu cocuguyuz diye de not dusmus yorumunun sonuna. Sapiklar artik kadinlarin giyimine bakmiyorlar. Kadinlarin ic camasirlarinla ilgileniyorlar. Yoksa nereden bilecek bayanlarin tanga giydigini, demek ki tek baktiklari yer bayanin kalca kismi ve icine dusecek sekilde iclerine ne giydiklerini ogrenmeye calismak. Agizlarinin suyu akarak sokaklarda dolasirken, acaba icine ne giymis diyerek gozlerini dikiyorlar bayanlarin kalcalarina. Gozlerinle soyuyorlar baktiklari noktayi, hayaller kurup sonrada nasil tecavuz ederiz hesabina basliyorlar. Ve diyorlar kadinlar iclerine tanga giyerlerse tecavuz kacinilmazdir. Bayanin dalginligindan dolayi ic camasiri gorunebilir, bu bir anlik dalginliktir. Bayan bunu fark ettigi anda geregini yapar. Ama bunu malzeme yapip da tum bayanlara mal etmek, yapilan eyleme kilif uydurmaktir.

Karsiyaka carsisinin kosesinde hergele meydani vardi. Gencler bu kosede toplanir gelip gecene bakarlardi. Ama hic kimsenin aklina yoldan bayanin icine ne giydigi gelmezdi. Kimi bayanlar oradan birkac kez gecerek ilgi cekmeye calisirdi. Bir erkegin begendigi bayana yaklasip konusup, tanismak istemesi kadar dogal birsey olamaz. Guzele tabiki bakilir, buna kimsenin itirazi olamaz, ama durum icine ne giydigi ile ilgili olunca o bakmaktan cok kotu amaclarla hareket etme asamasina geliyor. Bunuda kabul etmemiz mumkun degildir.

Yapmamiz gereken boyle bir tip tarafindan rahatsiz edildigimizde yuksek sesle sapik diye bagirmak, etraftaki halk onun icabina bakar. Bu sekilde sapiklari amaclarindan uzaklastirabiliriz. Yoksa herseye alistigimiz gibi, nasil bugun ben mi kapkacci tarafindan carpilacagim diye beklerken, bugun tecavuz sirasi mi bende mi diye kaniksamaya baslariz durumu.

Sapiklardan arinmis bir dunya dilegiyle

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...